ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Kräftan

/

Oktober startar och Kräftan kan känna det som om det råder viss förvirring kring frågor som har att göra med hus och hem. Vad är det som trasslar kring boendet? Någon från ditt förflutna som du inte kan släppa taget om och som följd förstör din harmoni i ditt nuvarande hem? Eller är det en tvist om ett tidigare hem? Det fjärde huset styr över det förgångna och familj och hem och just där befinner sig den backande Merkurius, han som vill tala om allt. När han är på lågenergihumör haltar frågorna som behöver redas ut. Håll ut, kära Kräfta, saker och ting blir lättare redan from den 9 oktober och du bör verkligen ha fått klarhet kring mitten av månaden. Slutet av månaden ger dig alla möjligheter till att kunna pusta ut och känna att, ja, nu flyter det igen.

Datum att notera för oktober:

Nyförälskade Kräftor ska ta sikte på nymånen den 13 oktober– det är en utmärkt dag för att ge din älskade nycklarna till ditt hem. Alla Kräftor kommer ta nya steg gällande hemmet och familjelivet from denna nymåne. Uranus, planeten som är känd för att överraska, kan vilja pusha på händelser så var noga med att känna efter innan du bestämmer dig för att det är dags att satsa på att utöka familjen, byta boende eller låta din kärlek flytta in. Du har ingen brådska. Denna nymåne kommer vara med dig under det kommande halvåret och färga nya steg inom ditt liv, allt för att du ska känna dig trygg och säker i det du kallar för din familj.

Den 15 oktober sätter energiplaneten Mars ytterligare fart på sättet du talar med din kärlek. Allt är ute i det öppna och både singlar, föredettingar eller nya partners talar i klartext. Detta för med sig att val och beslut blir så mycket lättare att ta och att förstå. Idag och under helgen den 16, 17 oktotober, kan du nå en milstolpe när det gäller dina önskemål i en relation. Skriv en lista på det du önskar och läs upp den- du lär få en lika ärligt formulerad lista tillbaka!

Den 25 oktober fortsätter denna energi och plötsliga lätthet när det gäller att tala och hur du ser på relationen du befinner dig i, alternativt, den du drömmer om. Idag kan du faktiskt vakna upp med ett nytt synsätt, ett som befriar dig. Kanske är det en kommentar från någon som gör att du börjar fundera i nya banor, eller är det en bra film eller bok? En singel kan springa in en helt ny typ av potentiell partner, och denne lockar just för att den står för så nya tankar och sätt att leva. Kräftor i fasta relationer kan nå nya nivåer av förståelse och sätta nya mål inför framtiden. Det kommer kännas nytt och hoppfullt.

En mycket spännande månad för de Kräftor som tyckt att något saknats där hemma och som behövt rensa luften samt få nya kärleksideal.

Glad tisdag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00