ANNONS

Kärleksastro oktober 2015- Tvillingarna

/

Flirt, kärlek och skoj, kära Tvilling! Nymånen i ditt femte hus i oktober kommer ge dig ett spännande kärleksliv under det kommande halvåret!

Datum att notera i oktober:

Nymånen den 13 oktober äger rum i Vågens tecken och i ditt femte, flirtiga hus. Vågen är känd som det vackraste tecknet i zodiaken, han älskar harmoni och skönhet. Och nu bringar han just dessa energier till ditt kärleksliv. En ny kärlek kan göra entré i mitten av oktober så håll ögonen öppna om du är singel. Tvillingar som befinner sig i fasta relationer eller äktenskap kan uppleva en period av nyförälskelse med sin partner. Uranus, som gärna kasta fram överraskningar, befinner sig i rakt motsatt position till månen. Han älskar internet och sociala medier så det enda smolket i bägare som Tvillingarna bör se upp med är att dras med i något slags ”jag är så lycklig och skyltar med hela mitt liv via nätet”. Tagga ned och minns att hjärtat inte behöver internet för att vara lyckligt. Att söka kärleken på nätet just nu är inte heller toppen. Det kommer bättre perioder för det framöver men i oktober ska du hellre spana på gator och torg. Den gamla hederliga metoden.

Helgen den 15-17 oktober kan bringa goda nyheter gällande bostad, hem och familjelivet. Dags att utöka familjen eller köpa något tillsammans? Jupiter och kvicke Mars sätter fart på alla möjligheter under den här helgen. Med en Merkurius som är med på noterna är det också rätt läge att skriva under kontrakt och avtal.

Markera den 25 oktober som en skimrande kärleksdag/afton. Venus och din kärleksplanet, Jupiter, möter varandra. Harmoni och stora planer hänger i luften. En date lovar att bli magisk för platsen där ni möts känns trygg och harmonisk, Som hemma. Likaså kan en romantisk middag hemma med din make eller partner hjälpa till att verkligen lysa upp slutet av oktober.

Glad onsdag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00