ANNONS

Horoskop vecka 40, 2015

/

Jag, jag, jag… JAG!

Det är dags för månförmörkelse i Vädurens tecken. Vecka 40 startar troligen med att många händelser tycks hänga i luften. Ändringar, ny information och stora planer som går både framåt eller bryskt ersätts med andra kommer florera. Väduren är krigarens tecken men också tecknet för den personliga agendan. För Väduren handlar det om hur jag mår bra, vad jag vill och vad som är roligast för mig. Som alltid skriver jag en sammanfattning över inom vilket livsområde som denna fullmåne/förmörkelse påverkar respektive tecken- ni finner den här på måndagen den 28 september.

Vad är det egentligen som pågår?

Den här fullmånen kommer befinna sig i nära kontakt med Saturnus (ordning och reda) och Pluto (låt oss bryta ned allt det gamla och föda nya händelser och omständigheter). Saturnus är på god fot med månen och det gillar jag. Det betyder att vad än Pluto bestämmer sig för att rasera eller ta död på, så kommer utsikterna till att långsiktigt bygga upp något nytt, finnas där. Naturligtvis hade det varit toppen om även Merkurius, kommunikationsplaneten, varit med oss. Men, som det är så befinner han sig i retroläge och tänker inte vara oss behjälplig. Neptunus, den drömska planeten, bistår med lite av sitt förvirrande stjärnströssel så kan vi nog vara säkra på att få se ”osäkerhet” levereras. Vad är det i nyheter, media och generellt gällande debattfrågor som vi talar, twittrar om och kommentar på nätet, men där det finns en hög grad av osäkerhet kring sanningen? Väduren är krigaren och han som bråkar om något går fel. Krig, aggressioner och upplopp står på den generella agendan. Gällande den personliga delen är det troligen mer koncentrerat till de egna drömmarna, det egna projekten och det som är viktigt för oss personligen. Och ja, vi kan tända till för att få det vi vill!

Bästa inställningen för veckan

En svettig start på vecka 40 och vi har troligen redan känt av den sedan innan helgen den 26, 27 september. Låt det ske som ska ske, och sedan reder vi ut förhållningssätt därefter, säger de som vet hur man bäst agerar när förmörkelser är i farten. Detta är stjärnhimlens sätt att få fart på oss där vi stagnerat. Jag väljer att tänka att det kommer bli liv i luckan, troligen en hel del dold info som kommer fram i ljuset, men att det i slutändan är för mitt eget bästa. Tänker man på det sättet, känns det mer spännande, som om man är på väg att ta ett stort utvecklingkliv framåt och uppåt!

Solen vill släta över

Solen befinner sig i Vågens tecken och där belyser han allt vad heter balans och diplomati. En skönt, överslätande energi. Vi vill odla goda relationer och se skönhet råda. Och det är alltid en tröst när det stormar kring oss.

Jag är faktiskt glad över att se att det för övrigt är ganska lugnt på stjärnhimlen. Jag tror vi kommer ha det alldeles utmärkt fullt upp med att anpassa oss till det som förmörkelsen levererar.

Fortsätt odla tålamod till och med…

Minns att fortsatt försöka undvika stora beslut och avtal/kontraktsskrivning tills Merkurius är med oss igen i mitten av oktober. Vi får ett utmärkt datum för att skriva kontrakt kring den 17 oktober. Vänta på det datumet om ni kan. Det är ett fantastiskt datum som gynnar att man sätter fart på nya, stora planer.

Jag önskar er alla en givande och positiv vecka!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00