ANNONS

Så påverkas stjärntecknen av fullmånen/förmörkelsen idag!

/

Måndag och fullmåne och förmörkelse i Vädurens tecken. Jag skrev redan igår, i veckohoroskopet, om hur detta påverkar oss generellt. Här nedan finner ni min lathund till vilket livsområde som påverkas för de respektive stjärntecknen. Läs gärna för både ditt soltecken och ditt ascendenttecken för att komma så nära en personlig tolkning som möjligt. Ge fullmånen +/- 4 dagar för att leverera sina nyheter.

Väduren- Det första huset

Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. De senaste två veckorna är det mycket möjligt att du fokuserat massor på alla andra runt i kring dig, men nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv. Fullmånen är känslig, arg rent av, ha tålamod med de känslor som kanske letar sig upp till ytan nu.

Fiskarna-Det andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat. De två senaste veckorna kan det ha varit mycket fokus på gemensam ekonomi, ägande och att dela saker med andra. Nu är det dags för att sätta gränser. Vad är egentligen ditt och vad är andras? Det kommer kännas skönt att få rensa luften med dina nära så att inte någon form av maktspel börjar leta sig in i kombinationen du, andra och tillgångar.

Vattumannen-Det tredje huset

Har du känt dig en aning splittrad, rastlös och frustrerad de senaste två veckorna? Som om du inte riktigt visste vilket ben du skulle stå på eller i vilken riktning du skulle gå? Fullmånen i ditt tredje hus hjälper dig att hitta skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt. Försök att vänta med att skriva under till efter den 9 oktober då Merkurius är med oss igen. Den 15-17 oktober är toppendatum!

Stenbocken-Det fjärde huset

Sedan nymånen för två veckor sedan har du troligen fokuserat enormt på din karriär och att röra på dig i din bransch. Men dagens fullmåne vill nu att du tar tag i ditt privatliv, det har hamnat lite ur fokus. Var ska egentligen gränsen gå för hur mycket tid du lägger på arbetet, i relation till hemmet? Detta kan bli en het fråga i hemmet dagarna kring fullmånen. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi? Du behöver lugn och balans i hemmet.

Skytten-Det femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med en längre tid kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt het flirt som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du kasta dig iväg för att ta hand om något brådskande ärende i skolan eller på dagis.

Skorpionen-Det sjätte huset

Ja, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset. Träningsklubbar som undervisar i bootcamp och superhård, muskelbyggarträning, likaså! Hälsoaspekterna av att ta hand om sig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Ett viktigt arbetsprojekt som du startade för ett halvår sedan kan nu komma till sitt avslut.

Vågen-Det sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre bär frukt.

Jungfrun-Det åttonde huset

Det åttonde huset representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation inleddes just!

Lejonet-Det nionde huset

Du har troligen använt dig av en ovanligt stor dos av förnuft, information och mental aktivitet de senaste två veckorna. Mailen har säkert gått varm och telefonen likaså. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på för mycket. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Eller att planera för en långresa kanske. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning eller att skriva böcker. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet, eller skriva en bok om det du kan. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och vidare perspektiv behöver komma in i ditt liv.

Kräftan-Det tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att verkligen visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Du har fokuserat på väldigt mycket hus- och hemrelaterat de senaste två veckorna, så nyheterna om möjligheter inom din karriär kommer kännas som ett mycket välkommet avbrott.

Tvillingarna-Det elfte huset

Sedan två veckor tillbaka har du troligen fokuserat på det goda och det roliga i livet. Oavsett om detta handlade om dina kreativa projekt och drömmar, att bara njuta av barn eller göra roliga saker som att flirta eller bege dig iväg på en lustfylld resa, så kommer nu en punkt där du inser att du kanske kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial!

Oxen-Tolfte huset

Om du de senaste två veckorna har tagit hand om planeringsscheman på arbetet, hållit alla bollar i luften och sett till att kunderna fått precis det de har önskat, alternativt fokuserar på din hälsa väldigt mycket, kanske du i samband med fullmånen känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig, det är känslomässigt och kan ha att göra med din hälsa. Likaså kan ett intensivt träningsschema på gymmet eller en detox/hälsokur få dig att känna samma sak. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i helgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Ta hand om dig och din hälsa nu.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00