Kul noteringar: Jupiter, heta boktrender och Jungfrun Emelie Schepps framgångar

Årets största bokhändelse, bokmässan i Göteborg, har just avslutats. Jag betraktade den från Stockholm. Hyfsat genomförkyld kan tilläggas. Här är några kul noteringar gällande bokvärlden och den bokälskande planeten, Jupiter:

Under sommaren läste jag att barn/ungdomsböcker är den genre där bokförsäljningen ökar mest. (Jupiter befann sig då i Lejonets, alias barnälskarens, tecken)

I Amelia nr 19 (kom ut den 3 september) läste jag om boktipsen för hösten. Böckerna handlar om ren mat och naturen som helande kraft. (Då hade Jupiter skiftat tecken till Jungfrun- hälsa, rening och detox är nu Jupiters melodi.)

Nästa år när Jupiter flyttar in i Vågens tecken blir advokaten, diplomaten och medlaren hetast i bokvärlden. Gissa vilka boklaraktärer som kommer stå på prispallen för störst framgångar!
Stort grattis till Emelie Schepp som i dagarna offentliggjorde att hennes bokserie om åklagaren Jana Berzelius sålts till 24 länder sedan ett av världens största bokförlag, Harper Collins, tecknat ett imponerande, aldrig tidigare skådat, avtal med Emelie. Utlandslanseringen kommer vara i full gång redan under våren 2016. Tilläggas kan att Emelie är född i Jungfruns tecken och de har ju som jag tidigare skrivit om ett riktigt drömår nu (har inte varit så här bra på 12 år!) och fram t o m i september 2016. (Hade ju varit väldigt spännande att titta på dina personliga stjärnor, Emelie- kontakta mig om du är nyfiken!) Mer framgångar av det ekonomiska slaget väntar Emelie Schepp och andrar Jungfrur sedan from nästa höst! Kanske dags för er att köpa ett fint hus i utlandet som resultat?

Sjtärnorna är verkligen utmärkta vägledare, i alla fall om ni frågar mig!

Glad tisdag!

Kramar

Helena

  1. Personligen tror jag inte så mycket på horoskop, men om det får en att må bra, varför inte?!

    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  2. Jaha vad bra att du har börjat att skriva personliga horoskop igen!

    Kul med framgång!

  3. Tycker det låter utmärkt att det kan lätta för jungfrur…. det känns liiiite väl tungt just nu… Nya planer på gång och jag står i startgroparna. Kom lätt, kom fort, kom pengar – tjoho!!
    Kram ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..