ANNONS

Kul noteringar: Jupiter, heta boktrender och Jungfrun Emelie Schepps framgångar

/

Årets största bokhändelse, bokmässan i Göteborg, har just avslutats. Jag betraktade den från Stockholm. Hyfsat genomförkyld kan tilläggas. Här är några kul noteringar gällande bokvärlden och den bokälskande planeten, Jupiter:

Under sommaren läste jag att barn/ungdomsböcker är den genre där bokförsäljningen ökar mest. (Jupiter befann sig då i Lejonets, alias barnälskarens, tecken)

I Amelia nr 19 (kom ut den 3 september) läste jag om boktipsen för hösten. Böckerna handlar om ren mat och naturen som helande kraft. (Då hade Jupiter skiftat tecken till Jungfrun- hälsa, rening och detox är nu Jupiters melodi.)

Nästa år när Jupiter flyttar in i Vågens tecken blir advokaten, diplomaten och medlaren hetast i bokvärlden. Gissa vilka boklaraktärer som kommer stå på prispallen för störst framgångar!
Stort grattis till Emelie Schepp som i dagarna offentliggjorde att hennes bokserie om åklagaren Jana Berzelius sålts till 24 länder sedan ett av världens största bokförlag, Harper Collins, tecknat ett imponerande, aldrig tidigare skådat, avtal med Emelie. Utlandslanseringen kommer vara i full gång redan under våren 2016. Tilläggas kan att Emelie är född i Jungfruns tecken och de har ju som jag tidigare skrivit om ett riktigt drömår nu (har inte varit så här bra på 12 år!) och fram t o m i september 2016. (Hade ju varit väldigt spännande att titta på dina personliga stjärnor, Emelie- kontakta mig om du är nyfiken!) Mer framgångar av det ekonomiska slaget väntar Emelie Schepp och andrar Jungfrur sedan from nästa höst! Kanske dags för er att köpa ett fint hus i utlandet som resultat?

Sjtärnorna är verkligen utmärkta vägledare, i alla fall om ni frågar mig!

Glad tisdag!

Kramar

Helena

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00