Hösthälsa 2015- Fiskarna

Vid det här laget har Fiskarna sett till att sondera marknaden på fungerande tillskott och preparat som gör livet friskare och hälsosammare. Antingen det är inlägg för fötter eller magpulver så har du fått ordning på utmaningar i hälsozonen. Jupiters förkärlek för god, fet mat kan dock ha gjort att de första åtta månaderna av året 2015 gav dig några extra kilon att bära på. Det är också mycket möjligt att Fiskarna praktiserade martyrskap och överdrivet hård kritik av sig själva under sommarens sista månader. Nej, det är inte självkänslan som djupdykt för alltid utan skönhetsplaneten Venus som aktiverar alla former av extrem självkritik. Kära Fisk, livet, och du, behöver inte vara perfekt! Pratisera tanken på att släppa krav och du kommer må bättre i ett litet kick!

Många Fiskar kan under tidig höst (augusti, september och t o m den 8 oktober) känna sig dragna till skönhetsprodukter/behandlingar. Produkter och dieter som verkar föryngrande och förskönande kan visa sig särskilt fungerande just nu. Hoppa inte över skacklarna helt och hållet men håll ett öga på vad marknaden erbjuder. Undvik dock skönhetsingrepp som inte är oåterkalleliga (säg nej till kniven!) fram t o m mitten av september. Därefter är det fritt fram igen!

Bästa hälsoråd just nu: Fortsätt att praktisera de hälsokunskaper du tog del av under 2014/2015. Självkärlek är din bästa powerboost!