Hösthälsa 2015- Vattumannen

Vattumannen är under stark påverkan av transformationsplaneten Pluto. Han började sitt arbete med dig redan år 2008 och han avser att stanna och se till att verkligen göra rent hus fram till och med år 2024. Stora förändringar kräver tid. Kanske har du redan märkt av att du tycks genomgå djupdykningar rakt ned i de mörkaste vrår av ditt sinne? Inte mörka för att de är dåliga, utan för att du inte låtit dem få komma fram i ljuset och ta plats. Förändring är dock på gång! Vad håller du fast vid som inte gör dig lycklig? Vad trycker du tillbaka? Låt dina innersta önskningar bli hörda och låt dem guida dig. Du kommer att må så mycket bättre kroppsligen om du lyssnar till vad din inre röst viskar åt dig. Varför inte läsa boken ”Medvetandet är starkare än mediciner” av Lissa Rankin? En ögonöppnande vinkling på kopplingen mellan vår livssituation och vår kroppsliga hälsa.

Från och med mitten av juli 2015 satte du troligen nya, fräscha mål för din hälsa och hur du vill lägga upp och fördela din dagliga tid. Kanske startade du en diet eller gav dig själv löftet att springa eller simma regelbundet. Denna energi följer med dig under hela hösten och in på det nya året 2016.

Bästa hälsoråd just nu: Lyssna till din inre röst och låt den guida dig. Du kan finna ett nytt liv och få en bättre hälsa på kuppen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..