Hösthälsa 2015- Skytten

En Skytt älskar att resa och få vidga sina vyer. Ju längre bort och ju mer exotiskt, desto bättre. Yoga i solnedgången i en afrikansk öken eller meditation i Tibet får en Skytt att vifta på öronen av förtjusning. Frisk luft och närhet till naturen har varit din bästa väg till god hälsa och harmoni under de åtta första månaderna av 2015.

Strikte Saturnus kommer under de följande två åren se till att det nu är gammal hederlig struktur och disciplin som får dig att må bra och ge ditt allra bästa. Om det någon gång funnits ett år för att anlita en personlig tränare, dietexpert eller annat proffs inom ämnet kropp och hälsa, så är det 2015-2017! Kanske får du plötsligt också lust att anmäla dig till en maratontävling eller annan form av utmaning. Gör det! Saturnus påverkar skelett, tänder och hud så var extra vaksam på dessa kroppsdelar under de kommande två åren. Om trötthet är något som du kämpar med är det vitaminboost som gäller. Gröna smoothies och tillskott är din väg tillbaka till höga livsenergier.

Dagarna kring fullmånen den 27 oktober (+/- 4 dagar) når du ett viktigt avslut gällande hur du tar hand om din hälsa och/eller ditt dagliga arbete och rutiner.

Bästa hälsoråd just nu: Råd från hälsoexperter kan ta din hälsa till oanade höjder!

Glad måndag!

Kramar

Helena