Hösthälsa 2015- Skorpionen

Många Skorpioner kan ha tränat med personliga tränare sedan sommaren 2014. Gamla hederliga råd och rön om hur man tar hand om sig var också troligen det som gick hem och fungerade bäst för Skorpionen. Sedan den 11 augusti 2015 är det fokus på träning i grupp. Med tursamme Jupiter i det elfte huset, alias det nätverkande huset, är den rätta vägen till hälsa att ge sig iväg på träningsresor tillsammans med olika typer av nätverk. Det elfte huset symboliserar människor som man ser i samlad grupp, men kanske inte känner så väl. Varför inte anmäla dig till gruppjogging eller annan träning utomhus under året som kommer? En träningsgrupp på nätet vore också väldigt passande, och fungerande, under tiden fram t o m september 2016.

Vid fullmånen den 28 september 2015 knuffades du iväg av hela stjärnhimlen för att verkligen göra något åt sättet du arbetar på, dina dagliga rutiner, samt din hälsa. Den fullmånen var en förmörkelse, en stark astrologisk händelse. Nyheter gällande arbete och hälsa kan ha kommit en aning som överraskningar. Var det en läkare som sa åt dig att du måste införa ett nytt sätt att äta pch leva eller en chef som ändrade dina arbetsrutiner? Jämför med vad som hände dig kring den 18 oktober 2013 och den 8 oktober 2014 så kanske du ser en röd tråd. Den goda nyheten är att vad som än hände då nu kommer till ett slutgiltigt avslut. Det är dags att transformera sätter du tar hand om din hälsa på.

Bästa hälsoråd just nu: Kropp och själ hör ihop och ingen vet det bättre än du, kära Skorpion. Varför inte läsa boken ”Du kan hela ditt liv” av Louise Hay?

Glad tisdag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..