Hösthälsa 2015- Vågen

Sedan flera år tillbaka influeras Vågens hälsa av drömska, spirituella Neptunus. Kopplingen mellan kroppens välmående och livssituationen du befinner dig i är uppenbar. Om du inte redan provat yoga, gröna drinkar och holistisk kost- gör det då nu! Det är möjligt att du inledde en ny form av hälsorutin kring den 20 mars i år. Resultat kan redan ha visat sig genom att du försöker arbeta på ett smartare sätt, dag för dag. Många bäckar små, kära Våg. Genom att ändra de små vardagsrutinerna och skapa organiserade system för tågordningen varje dag kan du köpa dig mer tid och därmed mer lugn. Resultatet blir att du mår så otroligt mycket bättre. Den 13 september var det dags för dig att göra dig av med gamla energitjuvar. Antingen de är minnen eller en mindre kroppslig åkomma som behöver läkarvård så gjorde du troligen något åt saken, antagligen överraskande snabbt också. Rent generellt väntar dig ett år av läkande och spirituella insikter ända fram t o m september 2016. Använd det här året väl. När september 2016 kommer vill du vara lika förberedd som en internationell stjärna inför en stundande världsturné- det är ditt STORA nystartsår som väntar dig då.

Bästa hälsoråd just nu: Läs böckerna ”Medvetandet är starkare än mediciner” av Lissa Rankin eller ”Du kan hela ditt liv” av Louise Hay och gör dig av med alla energitjuvar i din närhet. Alla.

Glad onsdag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..