Hösthälsa 2015- Jungfrun

Ditt personligen viktigaste nystartsår sedan 12 år tillbaka startade den 11 augusti. Om du under årets första åtta månader kände dig tyngd eller kanske gick igenom en operation eller annan hälsoutmaning så lovar turplaneten Jupiter att hjälpa dig de sista fyra månaderna av året och sedan ända fram t o m september 2016! Under hösten 2015 har du troligen släppt gamla sorger och smärtsamma minnen och blickar framåt med tillförsikt och du gör helt rätt!

Är du slav under ditt hem och alla göromål relaterade till hem och familjelivet? Under de kommande två åren är det mycket möjligt att du ser över detta för att spara på din energi. Kanske väljer du hellre att praktisera compact living i storstan och slippa ansvar för trädgård och takpannor som rasar.

Höstens bästa hälsodatum för Jungfrun är dagarna kring den 25 oktober. Ge dig iväg på en yogakurs eller kanske en spabehandling. Jupiter och Venus följer med dig och kommer skänka hela upplevelsen något närmast magiskt över sig. Du har mycket spännande framför dig under tiden fram t o m september 2016. Ta hand om din hälsa och du kan komma och titta tillbaka på ett år som med rätta kan kallas ett drömår.

Bästa hälsoråd just nu: Köp dig mer tid genom att skala bort energitjuvar i hem-och/eller familjeliv. Att öppna dig för alternativa terapier kan visa sig överraskande fungerande för din hälsa-våga!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

  1. Helene skriver:

    Tack för hälso horoskopet

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..