Hösthälsa 2015- Kräftan

Grattis Kräftan, du har just fått en flerårig prenumeration på en personlig tränare á la Biggest Looser! Saturnus, planeten allra mest förknippad med disciplin och maximal ansträngning har just flyttat in i zonen för din hälsa. Nu är det dags att på allvar ta dig an träning och vad du äter. Kräftor älskar att äta, och tröstar sig gärna med något gott om hjärtat värker. Det är helt okej men nu kommer det bli viktigare än tidigare att kompensera goda middagar med träning och sunt leverne. För många timmar vid datorn och för många latte och kanelbullar? Nu är det dags att byta ut ovanorna! Det här kommer inte som några nyheter direkt. Faktum är att det är mycket möjligt att du fattade galoppen och tog ett viktigt beslut gällande din hälsa redan kring den 16 juni.

Den 13 oktober har du utmärkta möjligheter att starta nya goda vanor. Slut på att äta upp dina känslor, dags för mer träning och godare familjerelationer. Den här dagen är perfekt för att sätta ett halvårsmål för sättet du hanterar din hälsa. När våren 2016 gryr kan dina resultat faktiskt förvåna dig själv!

Bästa hälsoråd just nu: Träna hemma. En timme framför en DVD kan ge dig mer ork och en snyggare kropp kvickare än du tror!

  1. eva skriver:

    Hahaha kul, jag har redan snygg kropp, röker inte dricker inte o powerwalkar minst 3-4 tim i veckan…är 52 men uppfattas som högst 38 , kommer jag bli headhuntad till Guiness rekordbok nu tro?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..