Hösthälsa 2015- Tvillingarna

Saturnus, planeten som förespråkar ordning, reda och disciplin framför allt annat, har påverkat din hälsa under sommaren och fram till och med mitten av september. Kanske har du kämpat hårt med att orka hålla ut och ta hand om dig på det sätt som du vet är bäst för dig. Du har troligen hoppat lite mellan dieter eller träningsprogram, utan att riktigt ha vetat vilken form du skulle välja. Enklast möjliga väg har troligen varit det enda som känts bra: dagliga promenader och situps på sovrumsgolvet. Saturnus är väldigt konservativ av sig och blir grön i ansiktet av ”nya rön och trenddieter”. Gammal hederlig skolmedicin har sedan sommaren 2014 gynnat dig bättre än alternativa terapeuter och piller och pulver från ayurvedabutiker.

aturnus släppte detta grepp om dig den 17 september och om du följde hans råd har du troligen fått grönt ljus från din husläkare och kan återigen börja lyssna till möjligheterna att gå hjälp via akupunktur eller alternativa örttillskott. Sedan den 11 augusti är det dags att ta hand om din familjesfär och din moderliga sida. Barn, modersfigurer och hemmets trygga zon kommer bli väldigt viktiga för dig under månaderna fram till och med i september 2016. Får du barn? Adopterar du? Eller växer din familj på annat sätt? Nyheter gällande din familjezon kan redan ha dykt upp kring nymånen den 13 september. Att bara vara hemma, kanske t o m arbeta hemifrån, laga mat och riktigt grotta ned dig i hemmet och familjen gynnar din hälsa under året.

Bästa hälsoråd just nu: Se om ditt hus- hur dina familjerelationer mår och hur du trivs i ditt hem, är nyckeln till din goda hälsa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..