Hösthälsa 2015- Oxen

Din hälsa är sammankopplad med spirituella insikter. Destruktiva vanor och begär måste övervinnas och som resultat kommer din kropp att må bättre. En sund själ i en frisk kropp summerar Oxens hälsotillstånd. Det är mycket möjligt att du tog ett viktigt beslut kring den 4 april som påverkade din hälsa och dina träningsvanor. Den 28 september gjorde du dig helt redo att släppa gammalt skräp som belastat ditt sinne alldeles för länge. Du fick då en fantastisk chans för att bryta dig fri från sorger, minnen och personer i din närhet som stulit av din energi.

Din familj kan visa sig bli ett fint stöd när du sätter ned foten och säger ifrån till energitjuvarna. Din familj kommer faktiskt visa sig stå vid din sida på ett sätt som du kanske inte trodde var möjligt. Och de planerar att hålla din hand hårt, hårt ända fram till och med i september 2016. En modersfigur är särskilt hjälpsam. Ett nytt hem och nya familjemedlemmar är också mycket möjligt för dig under året 2015/2016. Att trivas där man bor är viktigt för din hälsa och nu har du alla chanser att komma i balans och må bra där du bor. Kanske till och med göra en fin vinst gällande egendom som du äger. Det är mycket möjligt att du började känna av förändringens vindar gällande detta område kring den 22 juni i år.

Bäst hälsoråd just nu: Var stark och stå på dig med dina nya hälsoplaner. För största framgång- sätt dem i verket kring den 13 oktober. Låt inga begär eller gamla demoner styra ditt liv. När april 2016 kommer kan du stolt se tillbaka på vad du åstadkommit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..