Lyckodag idag!

Jag gillar de här dagarna! Den 15- 17 sätter energiske Mars fart tillsammans med optimisten Jupiter. Jag skulle vilja påstå är IDAG är en av de bästa dagarna på det här året!

Använd idag och imorgon till att initiera en ny plan. Båda planeterna befinner sig i petige, detaljerade Jungfruns tecken. Framåt, framåt men endast via planerat schema. Jungfruns ämnen: hälsa och dagliga arbetsrutiner får en extra skjuts nu. Nyheter om anställda, förändringar på arbetsplatsen, trender gällande detox och rening av olika slag kommer troligen sväva i luften och vi vill alla känna att vi gör någon nytta med det vi sätter fart med. Arbetet och/eller detoxen har ett högre mål som måste nås om det ska vara värt resan.

Frågan är bara VAD vi sätter fart på?

Lycklig fredag och helg till er alla!

Kramar

Helena

 1. Elin E skriver:

  jag har en känsla av att vart jag än vänder mig så får jag ögonen på mig av motsatta könet så på något sätt skall jag nog fånga mr right innan jag fyller 40 nästa år! jag vet vad jag vill ha ut av en relation den här gången och jag har arbetat med mig själv så den här perioden av livet hoppas jag finna han med stort H för mig!

 2. Jag har idag blivit inbjuden av dövas förening samt elever och lärare som går dövtolkutbildningen att träna allihopa, superkul!

  I morgon tränar jag ett annat gäng!

  I måndags fick jag tjänsten jag sökte när merkurius var i retrograd :)

  Jag är väldigt tacksam för allt jag har och får!

  Trevlig helg!

 3. nina skriver:

  Vad lustigt. Jag fick igår eftermiddag veta att jag har 3 år kvar som anställd på mitt nuvarande jobb. Sen ska företaget läggas ner och flytta verksamheten till Danmark. Alltså dags för mig prick nu att: börja leta nytt jobb, kanske utbilda mig, flytta.. allt känns skrämmande och spännande på samma gång. Har arbetat i 15 år på samma ställe, och fyller 40 nästa år. Dags för ett nytt kapitel i mitt liv nu.. Trevlig helg till dig med :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..