Karriär och ekonomi i november 2015

Vi startar med Vågen!

Ni önskar tema och jag skriver! Från och med idag blir det fokus på vad som väntar alla stjärntecken karriär- och ekonomimässigt i november månad. Solen står i Vågens tecken så nu startar vi med Vågen och går sedan vidare till Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen, Fiskarna, Väduren o s v. Sist ut denna gången blir alltså Jungfrun.

Jag hoppas att ni ska tycka om denna serie!

Glad måndag!

Kramar

Helena

 1. Tina skriver:

  Vad spännande! Det är jätteroligt med dina specialteman. Jag älskade hälsohoroskopet. Tack Helena!

  1. Tack Tina, vad roligt att du tycker om horoskopen!
   Glad dag till dig, kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..