ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015-Vågen

/

Vågen hade ett kalastillfälle för att starta på nytt, karriärmässigt, i samband med nymånen den 13 oktober. Den föll i Vågens eget tecken och kan vara med dig och färga dina beslut och ditt liv under det kommande halvåret. Det sägs att det man startar vid en nymåne endast kan avslutas genom en fullmåne i samma tecken, cirka ett halvår senare. Så frågan är vad du startade i samband med oktobers nymåne? Det är möjligt att du var tvungen att ta ett beslut, aningen överraskande, som hade att göra med ett samarbete med en partner. Uranus signalerade att du var tvungen att bryta dig fri ifrån något eller någon som kanske bara bromsade dig.

När november kommer är det ett datum som du ska hålla särskild koll på: den 11 november. Den dagen, som är en onsdag, är det dags för en nymåne i Skorpionens tecken. Detta är mycket goda nyheter för din ekonomi och värdet av dina tillgångar. Skorpionen är Vågens andra hus som just hanterar allt vad som har att göra med dina inkomster. Här talar vi om det man får som lön för mödan, inte lottovinster och gåvor alltså. Nu får du en chans att sätta upp riktlinjer som, om du jobbar hårt, kommer att ge dig utdelning väldigt snart. Nyheter om löneökning eller vinstpotential kan komma till dig den här dagen. Odla dina kontakter och öppna dig för nya strategier för hur du hanterar din affärsbudget, om du har ett eget företag, eller hur du lagt upp lån, skulder och avbetalningsplaner. Om ett halvår kan du ha uppnått en ekonomisk stabilitet som kan kännas oerhört trygg att falla tillbaka på.

Som en liten peppdetalj kan jag nämna följande: Du har något mycket roligt att vänta i slutet av december också. En form av karriärjulklapp skulle man kunna säga…

Glad måndag!

Kram

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00