ANNONS

Snart dags för resa till Göteborg

/

Jag skriver på här hemma och planerar att besöka förläggardagarna för västra Sverige, i Göteborg, till helgen. En fin chans att få träffa de bokhandlare som förhoppningsvis vill sälja Happytown och Fortunatas Profetia till glada julhandlare!

Jag vet att ni är flera som väntar på nästa del i min introduktion till nätbusiness som denna gång ska handla om e-böckernas fantastiska värld. Jag hoppas ha detta inlägg klart till er innan jag reser till Göteborg. Fortsatt under denna vecka blir det annars fokus på stjärntecknens karriärmöjligheter i november månad. Jag håller tummarna för att ni tycker om det temat!

På ett personligt plan känner jag mig en aning splittrad gällande min målsättning just nu. Det är massor av roliga jobb, projekt och händelser i luften. Jätteroligt så klart men på ett annat plan,väldigt splittrat. Det är dags att komma ner på jorden en aning och fokusera! Vad vill jag ha uppnått när hösten 2016 startar? Som ett led i att koncentrera mig bättre och sålla bort sådant som inte absolut måste göras nu (det är alldeles för lätt att öka på den listan!) har jag börjat meditera en liten stund varje kväll innan jag somnar. Det är guld värt!  Snart hoppas jag ha kommit ner till en rimlig trepunktslista av mål.

Hur har ni det på den fronten? Är ni splittrade eller fantastiskt klara över era framtidsmål? Berätta!

Kramar och fortsatt glad måndag!

Helena

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00