Snart dags för resa till Göteborg

Jag skriver på här hemma och planerar att besöka förläggardagarna för västra Sverige, i Göteborg, till helgen. En fin chans att få träffa de bokhandlare som förhoppningsvis vill sälja Happytown och Fortunatas Profetia till glada julhandlare!

Jag vet att ni är flera som väntar på nästa del i min introduktion till nätbusiness som denna gång ska handla om e-böckernas fantastiska värld. Jag hoppas ha detta inlägg klart till er innan jag reser till Göteborg. Fortsatt under denna vecka blir det annars fokus på stjärntecknens karriärmöjligheter i november månad. Jag håller tummarna för att ni tycker om det temat!

På ett personligt plan känner jag mig en aning splittrad gällande min målsättning just nu. Det är massor av roliga jobb, projekt och händelser i luften. Jätteroligt så klart men på ett annat plan,väldigt splittrat. Det är dags att komma ner på jorden en aning och fokusera! Vad vill jag ha uppnått när hösten 2016 startar? Som ett led i att koncentrera mig bättre och sålla bort sådant som inte absolut måste göras nu (det är alldeles för lätt att öka på den listan!) har jag börjat meditera en liten stund varje kväll innan jag somnar. Det är guld värt!  Snart hoppas jag ha kommit ner till en rimlig trepunktslista av mål.

Hur har ni det på den fronten? Är ni splittrade eller fantastiskt klara över era framtidsmål? Berätta!

Kramar och fortsatt glad måndag!

Helena

 1. M skriver:

  Innan jag hade hunnit läsa hela inlägget klart så tänkte tipsa om meditation. Meditera, meditera och meditera. Det absolut bästa man kan göra när allt börja sticka iväg för mycket.
  Jag känner mig också ganska splittrad. Jag har en massa saker jag måste ta itu med innan jag kan se framåt. Saker som jag tidigare skjutit upp för att jag inte vetat var jag ska börja eller hur jag ska gå tillväga. Lite har det dock börjat klarna hur jag kan göra.

  1. Hej M!
   Ja vi får meditera vidare för att bli klara gällande våra målsättningar. Det får väl sägas vara i alla fall positivt om det är så att det finns en del att välja mellan, eller? Värre har ju varit om man inte såg några alternativ alls.

 2. Petra skriver:

  Jag kör också meditation och det är som du skriver värt GULD! 12 minuter vägledd meditation morgon, lunch och kväll och det hjälper något enormt att hålla mina fötter på jorden! Något splittrad jag med vad gäller framtidsmål/drömmar, men stressar inte. Är lyckligare just nu än på väldigt många år så jag tar en dag i taget och njuter! Allting till sin tid är ett mantra jag kör!

  Tack och kram!

  1. Hej Petra!
   Ja, det ser ut som om du mår toppen! Jag ser dina fina bilder på facebook :-)
   Snygg ny frisyr du fick!
   Kramar
   Helena

 3. Jag förstår hur du känner . Just nu känner jag mig dock som en laserstråle. En klar tid.

  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  1. Vad härligt Vivianne! Livet går uop och ner i klarhet, så det är bara att vara tacksam för de laserklara stunderna! :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..