ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Skorpionen

/

Det har varit en väldigt social period för Skorpionen. Det har minglats, nätverkats och gjorts presentationer under nästan hela oktober. Trenden håller i sig till och med den 8 november. Anledningen är att Venus då befinner sig i ditt elfte, nätverkande och nytänkande hus. Kanske satte du fart med en hemsida eller annan onlineverksamhet under oktober eller början av november. Det vore verkligen helt rätt!

Den 11 november är ett datum som du ska markera i din almanacka. En nymåne i ditt eget tecken kommer då att ge dig en chans att fira det eget personliga nyår. De intentioner och de planer du sätter i verket då är otroligt viktiga för ditt kommande halvår, kanske t o m hela ditt kommande år. Månen är med dig så våga tänka, nytt och stort vad gäller din karriärframtid!

Fullmånen den 25 november kommer äga rum i Tvillingarnas tecken och påverka ditt åttonde hus. Allt som har att göra med gemensam ekonomi, antingen det är en fråga mellan dig och banken eller dig och en partner, står i fokus. Se över din skuldsituation och hur du delar ekonomi med någon annan. En fullmåne signalerar alltid avslut så det är mycket möjligt att du får en utdelning för pengar som du investerat eller jobbar för, t ex per kommission, kring detta datum. Att finna en affärsängel eller någon som lånar dig de där extra pengarna du behöver för att renovera ditt hem kan dyka upp.

Glad tisdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00