ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015-Skytten

/

Sedan augusti är det full fart i ditt tionde hus, alias karriärhuset. Nu är det dags för Skytten att skörda frukterna av det arbete du startade en längre tid tillbaka. Kanske så långt tillbaka som för 12 år sedan. Du började troligen ana att något är på gång och att tiden från och med nu och fram till september 2016 verkligen kommer att leverera nyheter gällande din karriär, redan i oktober. Venus flyttade in i ditt karriärhus i början på oktober och befinner sig där t o m den 8 november. Om du inte redan gjort ditt bästa för att synas på tillställningar, event och konferenser, ska du se till att visa upp dig och det du kan, eller din produkt, under novembers första åtta dagar. Sedan flyttar Venus vidare och kommer fortsatt ge dig glammiga tillställningar att besöka men inte samma betoning på direkt karriärtur som i början på månaden.

November är, i alla fall delvis, Skyttens månad och det roliga börjar kring fullmånen den 25 november. Den äger rum i ditt sjunde hus och lovar att ge dig möjligheter att hitta en ny spännande avtalspartner eller kontrakt att skriva under. Det kan kännas en aning svettigt för dig att ta detta plötsliga steg upp på podiet. Saturnus kommer vara kritisk och frågande dagarna kring den 29 november. För din del betyder det att ju mer påläst, förberedd och redo att jobba hårt du är, desto lättare kommer du vinna acceptans och respekt. Du är stjärnan nu Skytten så föregå med gott exempel! Om du visar din goda vilja och intention är det mycket möjligt att Saturnus släpper in en mentor eller expert som din vägledare för att hjälpa dig på din väg mot storhet. Vi har mycket att vänta av dig under året som kommer. Med en person på din sida som hjälper dig lägga upp ett fungerande arbetsschema och följer dig som rådgivare och guide har du alla chanser att lyckas. Nu kan du nå ditt livs höjdpunkt karriärmässigt. Spännande!

Glad onsdag!

Kramar

Helena

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00