Karriär och ekonomi november 2015-Skytten

Sedan augusti är det full fart i ditt tionde hus, alias karriärhuset. Nu är det dags för Skytten att skörda frukterna av det arbete du startade en längre tid tillbaka. Kanske så långt tillbaka som för 12 år sedan. Du började troligen ana att något är på gång och att tiden från och med nu och fram till september 2016 verkligen kommer att leverera nyheter gällande din karriär, redan i oktober. Venus flyttade in i ditt karriärhus i början på oktober och befinner sig där t o m den 8 november. Om du inte redan gjort ditt bästa för att synas på tillställningar, event och konferenser, ska du se till att visa upp dig och det du kan, eller din produkt, under novembers första åtta dagar. Sedan flyttar Venus vidare och kommer fortsatt ge dig glammiga tillställningar att besöka men inte samma betoning på direkt karriärtur som i början på månaden.

November är, i alla fall delvis, Skyttens månad och det roliga börjar kring fullmånen den 25 november. Den äger rum i ditt sjunde hus och lovar att ge dig möjligheter att hitta en ny spännande avtalspartner eller kontrakt att skriva under. Det kan kännas en aning svettigt för dig att ta detta plötsliga steg upp på podiet. Saturnus kommer vara kritisk och frågande dagarna kring den 29 november. För din del betyder det att ju mer påläst, förberedd och redo att jobba hårt du är, desto lättare kommer du vinna acceptans och respekt. Du är stjärnan nu Skytten så föregå med gott exempel! Om du visar din goda vilja och intention är det mycket möjligt att Saturnus släpper in en mentor eller expert som din vägledare för att hjälpa dig på din väg mot storhet. Vi har mycket att vänta av dig under året som kommer. Med en person på din sida som hjälper dig lägga upp ett fungerande arbetsschema och följer dig som rådgivare och guide har du alla chanser att lyckas. Nu kan du nå ditt livs höjdpunkt karriärmässigt. Spännande!

Glad onsdag!

Kramar

Helena

 1. Gäller detta karriärflyt även för oss med AC i skytten? :) Jag har en god magkänsla! Ska ju upp på podiet och in i strålkastarljuset i november yrkesmässigt! (Gulp

  1. Hej Vågskytten,
   javisst ska du läsa för Skytten om det är ditt ascendenttecken. Det är så nära ett personligt horoskop du kan komma, trots att det är ett generellt ställt solhoroskop. Läs alltså även för Vågen och du får en bred bild av det som väntar. Låter som om du har mycket spännande på gång! Lycka till i rampljuset! Du fixar detta!
   Kram och glad dag!
   Helena

  1. Visst gör det!
   Det tycker jag som solskytt också! :-)
   Kram och glad dag!
   Helena

 2. Emma skriver:

  Åh spännande, och precis vad jag behövde höra! Jag sitter fast på ett tråkigt jobb men har börjat söka mig vidare, kanske är det någon som ringer om en intervju alltså…. Tack!

  1. Då håller jag tummarna för positivt gensvar från de du skickat ansökningar till. Tills vidare, gläd dig åt att du i alla fall har ett arbete och en inkomst just nu! Då kommer det snart mer möjligheter. Glöm inte att läsa även för ditt ascendenttecken för lite kompletterande information från stjärnorna. :-)
   Lycka till!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..