Månadens astroprodukt- doftljus från by Andrea

Om man skulle matcha Solen energier i skönhetsälskande Vågen och sedan skapa en produkt skulle dessa två fina doftljus utan tvekan ranka in på delad första plats!

Forna bloggkollegan och duktiga inredningsexperten Andrea Brodin har skapat ytterligare en produkt till sin heminredningslinje. Som den dubbelvåg som Andrea är kan jag bara gratulera! Detta är vackert, trendigt och så rätt just nu! Kika gärna in i Andreas fina Tictail-shop. Jag älskar hennes vackra tallriksunderlägg!

So fresh Beige

Crisp Cotton Blå

 1. Ifkol fick hon en skada på luft o matdtrupe, när hon op bort livmodern, akut. Den skadan blev värre o värre. Veterinären upptäckte att hon hade knappt något öppning i mat o luftstrupen. Jag fick ta ett tufft beslut

  1. Tycker att du gjorde helt rätt som skonade lilla A från lidande. Men jag känner verkligen med dig.
   Stor kram,
   Helena

 2. Den 20 okt somnade A in på operationsbordet

  1. Nej! Men vad hände? Jag tänker på dig Jeanette och sänder lilla A ljus och kärlek på sin väg över himlavalvet, Hon var så vacker! Usch, vad tråkigt att höra…
   Stor kram till dig,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..