ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Stenbocken

/

Vad satte du fart på kring nymånen den 13 oktober? Den månen ägde rum i Stenbockens tionde hus, alias karriärhuset. En nymåne arbetar med oss i cirka sex månader, ända fram tills att dess energier kulminerar i en fullmåne i samma tecken. De kommande sex månaderna kommer därför att färga dina långsiktiga ambitioner och karriärtankar. En mycket viktig måne för din karriär, kära Stenbock! Det fanns vissa indikationer på att du var tvungen att välja bort något, alternativt att tänka om en aning, för att få ihop kombinationen karriär och familjeliv. Uranus, överraskningarnas planet, befann sig i ditt familjehus och pockade på massor av, kanske, oväntad, uppmärksamhet, av månen. Kanske blev du varse att du måste ta ett viktigt personligt steg innan du kan löpa hela linan ut med dina grandiosa karriärplaner?

Ytterligare en stor sak hände dig i oktober. En närmast magisk sammanslutning av planeter såg till att dagarna kring den 15 oktober färgades av karriärframgångar som troligen hade koppling till publishing, internationella planer, juridik, högre utbildning och entreprenörskap. Du har något mycket spännande på gång i jobbet, det tycks verkligen som om det puttrar i din framgångsgryta just nu! Du tycks väldigt motiverad och kommer inte låta något stå i vägen för vad som ser ut som helt nya karriärtankebanor. Heja, heja dig!

Nu till November:

Arbete kan föra med sig ett spännande romantiskt möte precis innan julen anländer. Kärlekens planet, Venus, befinner sig i ditt tionde hus. Bli alltså inte förvånad om du får inbjudningar till något slags industrievent eller annan form av karriärrelaterad bjudning OCH att du då trillar in i någon som får ditt hjärta att klappa lite snabbare. Perioden då detta kan hända är i stort sett under hela november, den 8 november- 4 december. Om du redan är lyckligt gift eller befinner sig en fast relation lovar Venus att hjälpa dig bli supersocial och pratglad gällande ditt arbetsprojekt. Viktiga affärsrelationer eller kontakter kan vänta dig, men du måste övervinna din blygsamhet för att komma i kontakt med dessa människor. Ta ett glas champagne, några snittar och tänk dig att det är ”nu eller aldrig”. Du klarar detta, Stenbocken!

Notera också torsdagen den 12 november i din almanacka. Varför? Kvicke Mars, han som ser till att allt blir gjort och helst igår, kommer surfa in i ditt karriärhus. En lugn avslutning på 2015? Jag tror inte det gäller dig, kära Stenbock! Med julshoppingen inför dörren är detta DIN tid att agera och se till att arbeta extra hårt. Mars kommer INTE låta dig ligga på soffan, dricka glögg och smaska lussebullar. Jobba, jobba! Vila och njuta av dina framgångar får du göra på det nya året!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00