ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Vattumannen

/

Vattumannens horoskop visade i oktober på full aktivitet när det gäller alla ämnen som styrs av det åttonde huset: gemensam ekonomi med en partner eller en investerare, bankkontakter, avbetalning av skulder, lånelöften och ren och skär vilja att lyckas med det man gör. Det du planerar när november startar är något som du mycket troligt håller hemligt för resten av världen. Det åttonde huset är lite av ett undercover hus och med även det tolfte, alias det dolda, huset, involverat finns här allt som krävs för att bäst beskriva ”arbete som pågår i det dolda”. Kanske har någon kontaktat dig med ett intressant arbetserbjudande, men samtidigt bett dig att ligga lågt med den här informationen. Eller så är det du som ber om detsamma.

Dagarna kring den 25 och 26 oktober kan bli avgörande för åt vilket håll du ska fortsätta. Det är dagar som troligen kommer präglas av tankar kring ett nytt avtal samt att utöka din kontaktlista inom branschen. Stämningen som kommer råda är rena rama guldfesten. Vackra Jupiter och sköna Venus kommer se till att harmoni och god affärsanda fullkomligt regerar!

Markera den 11 november i din almanacka. Vattumannen kommer då att starta ett helt nytt kapitel gällande karriären: det är nymånedags i ditt karriärhus. Eftersom en nymåne lovar att arbeta med dig och färga dina val under de efterföljande sex månaderna säger mig detta att Vattumannen står inför ett spännande halvår. Fundera var du vill befinna dig i ditt arbetsliv om sex månader och se till att så dina karriärfrön så nära denna dag du kan. Ett nytt arbete kan komma till dig kring denna nymåne- har du övat på hur du bäst beskriver dina kunskaper och erfarenheter? Inte? Dags att sätta fart då!

Det tycks som om någon eller något kring ett utlandsrelaterat projekt eller produkt kan vara det som gör att du får en väldig fart i slutet på vecka 46. Mars, den mest energiske av alla planeter, signalerar från ditt nionde hus att allt som har att göra med nya vyer, utland, skrivande, juridik och högre utbildning är något som han vill att du ska våga chansa på att lyckas med. Blir du kanske kallad att kvickt resa utomlands i arbetet eller anlitad som en föreläsare eller headhuntad som expertförfattare? Det hela verkar mycket spännande och totalt nytt jämfört med dina tidigare tankar. Vad gäller inkomster kan det kanske också glädja dig att veta att eventuella oklarheter gällande din ekonomi kommer börja klarna från och med den 18 november. Väldigt skönt efter 5 månader som mycket väl kan ha präglats av förvirring och irrande tankar gällande dina pengar.

Glad fredag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00