ANNONS

5-stjärnig helg! Kärlek, lyx, tur och skoj!

/

Det är lördag och redan idag kan vi få en försmak av vackra Venus möte med tursamme optimisten Jupiter. Hela festligheten äger rum imorgon, den 25 oktober, men den färgar hela helgen och även måndagen, den 24-26 oktober.

Vad du ska göra i helgen?

Venus älskar vackra kalas och event. Hon vill klä sig vackert, äta gott och njut av spännande sällskap. Jupiter gillar allt som har att göra med entreprenörskap, berättelser om långa resor och exotiska upplevelser. Tal om utbildning och kanske att skriva en bok ligger också i luften.

Ta din älskade under armen och bege er ut på något spännande vackert vernissage, eller föredrag om en resa ni är nyfikna på att göra. Fira era tankar med champagne eller bara gläd er åt att ni bokat en härlig semesterresa till nästa sommar. Det utlovas glädje och en känsla av harmoni och en dutt lyx idag. Inte illa, eller hur?

Är du singel kan detta mycket väl vara dagen då din relationsstatus kanske börjar gå mot en annan typ. Håll ögonen öppna och tacka absolut ja till trevliga bjudningar och påhitt under helgen och måndagen!

Glad lördag och fortsatt härlig helg till er alla!

Kramar

Helena

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00