5-stjärnig helg! Kärlek, lyx, tur och skoj!

Det är lördag och redan idag kan vi få en försmak av vackra Venus möte med tursamme optimisten Jupiter. Hela festligheten äger rum imorgon, den 25 oktober, men den färgar hela helgen och även måndagen, den 24-26 oktober.

Vad du ska göra i helgen?

Venus älskar vackra kalas och event. Hon vill klä sig vackert, äta gott och njut av spännande sällskap. Jupiter gillar allt som har att göra med entreprenörskap, berättelser om långa resor och exotiska upplevelser. Tal om utbildning och kanske att skriva en bok ligger också i luften.

Ta din älskade under armen och bege er ut på något spännande vackert vernissage, eller föredrag om en resa ni är nyfikna på att göra. Fira era tankar med champagne eller bara gläd er åt att ni bokat en härlig semesterresa till nästa sommar. Det utlovas glädje och en känsla av harmoni och en dutt lyx idag. Inte illa, eller hur?

Är du singel kan detta mycket väl vara dagen då din relationsstatus kanske börjar gå mot en annan typ. Håll ögonen öppna och tacka absolut ja till trevliga bjudningar och påhitt under helgen och måndagen!

Glad lördag och fortsatt härlig helg till er alla!

Kramar

Helena

 1. Julia skriver:

  Usch Helena jag gillar inte denna mörka period vi går in i nu. Och jag tycker också det blir värre och värre för varje år som går :(
  Att jag klarar av mörkret sämre och sämre ju äldre jag blir. Ska kanske på singelfest på golden hits den 31. Men jag vet inte om jag ska eller inte. Det kan bli kul men det kan också bli krystat :(
  Det är också hellowenfirande och jag vill inte klä ut mig. Gillar inte detta så mycket :( Pest eller kolera. Skönt va singel och göra som man vill. Men trist också…
  Vad säger stjärnorna på lördag?
  Kram Julia ❤️

 2. Hoppas ni båda, Julia och Helene, fick en härlig helg!
  Kram
  Helena

 3. Julia skriver:

  Ska jag våga gå ut och träffa nån idag me då :)
  Var ute igår och va inte på humor :(
  Men hade min fina kompis med mig så det blev kul ändå. Men jag ville absolut inte träffa nån och det gjorde jag inte heller. Och skulle jag gå ut ikväll och det inte skulle slå in så skulle jag bli så besviken så jag stannar hemma.
  Stor kram från Julia ❤️

 4. Helene skriver:

  Ikväll blir det fest med släkt och vänner.
  Vi firar vår son som fyller 20 år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..