ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Fiskarna

/

Om oktober kändes stökig, kanske för att något gällande din familj och pengar inte kändes rätt i magen, kan det vara skönt att veta att november ser ljusare ut på den fronten.

Energiske Mars, din ekonomiska planet, kommer befinna sig i ditt åttonde hus från och med den 12 november. Det åttonde huset styr över allt som har att göra med investeringar, lån, skulder, kommission och gåvor. Med kvicke Mars här kan det betyda att saker och ting gällande gemensam ekonomi med en företagspartner, investerare eller kärlekspartner får en enorm fart. Det kan också innebära att du känner dig en aning pressad av dessa ekonomiska frågor. Med Mars i Vågens tecken handlar allt som balans. Dags att se över din arbetsprestation kontra din förtjänst? Alternativt kanske det är dags att bjuda någon i din närhet på en del av det du tjänat ihop, som en förtidig julklapp? Att se till att planera om gällande dina inkomster, så att de blir fler och bättre betalda, kan också vara något som upptar dina tankar mycket i mitten på november.

Slutet av november lovar att du får massor att tänka på gällande ditt arbete. Det är din årliga karriärtopp från och med den 23 november. Solen lyser upp ditt karriärhus och när andra börjar handla julmat- och julklappar, går du på viktiga möten och funderar kring arbetsprojekt mer än någonsin. Jag älskar dagarna den 26 och den 29 november för Fiskarnas del! Dessa dagar ger dig en chans att sluta ett mycket viktigt avtal som lovar att hålla för lång tid framöver. Någon viktig person i din bransch tycks ha noterat dig och det du gör och nu kan du få en fantastisk karriärchans. Det enda du behöver göra för att lyckas är att kavla upp ärmarna och vara villig att arbeta hårt och disciplinerat för det du drömmer om att uppnå.

För de Fiskar som inte arbetar signalerar dessa dagar att du är redo att långsiktigt planera för din ekonomi och ditt liv på ett sätt som gör dig lugn i kropp och själ.

Glad lördag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00