Horoskop vecka 44, 2015

Fin start

Hela helgen den 24-25 oktober har välsignat av de båda turplaneterna Venus och Jupiter. Vackra miljöer, romantik och en känsla av lyx och välmående har regerat. Underbara tid!

Försenad på höstlovsresan?

Söndagen den 25 oktober bjöd dock också på en aspekt som kan ha krånglat till det en aning för de på resande folk. Ett möte mellan Merkurius (lokala resor inom landet) samt överraskningarnas och kallduscharnas planet, Uranus. Tekniska fel och tillfälliga stillestånd kan ha fått resande att se rött. När vecka 44 startar är det dags för höstlov för många av barnen. (Håller tummarna för att alla kommit fram till skidorter och feriestugor på måndagen, även om det blev försenat.)

Det som startades i maj… Fullmånedags!

Vi har en fullmåne i Oxens tecken att se fram emot. Full fart gällande fokus på ekonomi, inkomster, tillgångar och våra egna talanger med andra ord! Nymånen som ägde rum i samma tecken inträffade den 18 maj i år. Vad vi då satte fart på, kommer nu till sitt avslut. Minns du vad du startade då? Om detta är alldeles för lösa ledtrådar att gå på är du välkommen att läsa mitt inlägg om vilket livsområde som påverkas för de olika stjärntecknen. Jag publicerar det här på bloggen samma dag som fullmånen, den 27 oktober.

Fullmånen har fina aspekter med både andliga, drömska Neptunus och Pluto, vilket gör att det råder en positiv känsla över det som sker. Som vanligt kan ni räkna med att få er leverans av fullmånens nyheter from +/- 4 dagar den 27 oktober.

Glad Allhelgonahelg!

På fredagen den 30 oktober är det dags för både Halloweenfirande och mycket kul aspekter på himlen. De är alldeles utmärkta för att hitta den ultimata halloweenkostymen, arrangera en bjudning eller kanske för att sätta sig ned och skriva ihop en egen fantasiberättelse á la horrorstory. Solen och Neptunus möts denna dag och hela händelsen kan bara stavas KREATIVITET OCH GUDOMLIG INSPIRATION!

Spöken, andar och det övernaturliga tilltalar oss nu!

Om du skjutit upp Halloweenkalaset till lördagen kommer denna dag likaså bjuda på goda möjligheter till att njuta av skelettgodis, måla ansiktet som en zombie eller annat. Varför inte satsa på en alldeles egen uppiffad farkost á la spökvärlden? Merkurius är på väg in i Skorpionens tecken och Solen lyser redan upp alla mörka vrår, vi är alla så intresserade och inspirerade av det övernaturliga och det dolda just nu! Mycket spökigt och helt i linje med en utmärkt tidpunkt för att lära sig mer om det eminenta ämnet astrologi!

Jag önskar er alla en glad och härlig vecka!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..