ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Väduren

/

Fullmånen den 27 oktober lyser upp ditt inkomsthus. I början på november känner du dig troligen mycket nöjd över att se att det du arbetat för sedan den 18 maj, faktiskt har gett resultat. Särskilt på ditt bankkonto. Nu kanske du också ser till att se över din månatliga budget och hur du hanterar pengar och inkomster. Ut med alla ovanor som tär på din ekonomi och in med nya, goda vanor!

Du fortsätter sedan i snabb takt månaden med att ta hand om dina ekonomiska spörsmål. November kan faktiskt bli din viktigaste månad gällande ekonomin det här året. Den 11 november är det nymåne i Skorpionens tecken och kanske är detta en dag då du sätter dig ned med din partner för att diskutera gemensamt ägd egendom, skatter, arv och testamentsfrågor? Nu och inom det kommande halvåret kommer Väduren lägga mycket tid på frågor kring lån, skulder och avbetalningsplaner.

Den 29 november är strikte Saturnus och Solen inte på något vidare humör. Med tanke på att de båda befinner sig i den ibland överdrivet optimistiske Skyttens tecken signalerar detta att du bör sitta en aning lugnt i båten innan du tar dig vatten över huvudet. Det är mycket möjligt att du känner en stress i att sätta fart på något. Något STORT. Se dock till att ha alla detaljer klara för dig om du är på väg in i något större ekonomiskt engagemang, arbetsmässigt samarbete eller projekt. Det kan bli väldigt dyrt annars…

Glad söndag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00