ANNONS

Äntligen är det dags!

/

Efter en hel höst full av jobb som behövde bli klart innan något annat, är det nu idag äntligen dags att sätta mig ned för att arbeta klart med manus för Fortunata del 2. Hurra!

Igår befann jag mig i Göteborg. På Elite Park Hotel rättare sagt. Där var det full fart med förläggardagen. Jag hade aldrig varit med om detta men nu vet jag vad som sker: varje förlag har ett konferensrum eller bord med sina boktitlar, sedan cirkulerar grupper om ca 12 personer från bokhandel och bibliotek enligt ett löpande schema om 20 minuter. Tanken är att man ska presentera sina titlar på dessa 20 minuter och sedan kommer nästa grupp in.

Så hör höll vi på hela dagen. Jag hann med att presentera Happytown och Fortunatas Profetia hela 15 gånger innan jag var tvungen att bege mig mot tågstationen. Rösten höll och med hjälp av godis, vatten, härlig lunch och flera kaffe höll jag och mitt förlag, EA Förlag, andan uppe. Idag är vi lite ömma i stämbanden och för min del känns det som om hela världen fortfarande gungar. Att åka tåg brukar föra med sig den effekten. inväntar ”tillnyktring” tills imorgon.

Det var också väldigt roligt att jag hann säga hej till flera bloggläsare som fanns med i grupperna- alltid lika roligt när ni kommer fram och säger hej!

Idag sätter jag mig med ett par rejält varma tofflor på fötterna vid datorn för att, nu mycket sporrad, ta tag i Fortunatas Profetia, del 2. Det känns väldigt roligt att återigen få bege mig in till världen där flobbertoppar, dunkelboltar, riggabinker och domovois bor. Kanske t o m gör mig ett besök till Antiquarius Obscura…

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00