Karriär och ekonomi november 2015- Oxen

När november startar är det som om något personligen oerhört viktigt för dig kommit till avslut. Du har kanske funderat på något du önskat ta tag i eller göra, ända sedan den 18 maj i år. Kring fullmånen den 27 oktober (imorgon!) kanske det plötsligt slog dig vad du behövde göra. Sa du tack och adjö på ett jobb för att starta eget eller anta ett nytt spännande uppdrag? Eller räckte det med att du plötsligt såg dig själv och dina förmågor i ett helt nytt ljus?

Det ligger partnerskapsenergier och pockar på din uppmärksamhet i ditt horoskop för november. Den 11 november är det kanske dag för dig att slå dig samman med en samarbetspartner av något slag. Här finner man allt från agenter, advokater och affärsänglar och med en nymåne som lyser upp just detta område för dig är detta något som kommer att uppta din tid under det kommande halvåret. Ett litet gott råd på vägen för november dock: var mycket noga med att ta göra research och fråga om allt, även minsta lilla detalj. Dagarna 26-29 november kräver fullkomlig koncentration för att inte missa någon viktig bit i t ex ett samarbetsavtal. Om du känner att du behöver proffsråd, från t ex en jurist eller bankman, tveka då inte att satsa några kronor, eller tusenlappar, på det.

LOADING..