ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Tvillingarna

/

Den 11 november är det dags för en nymåne i ditt sjätte hus. Det kommer motivera dig till att ta hand om dina dagliga arbetsrutiner (och ev. din hälsa, men det är ett helt annat tema).  Kanske ser du till att plocka fram pärmar och dokument och sortera allt det administrativa som blivit liggande i högar.

Om karriären känts en aning oklar och du frågat dig om du kanske borde ändra på något, kan november hjälpa dig att börja nå klarhet. Se den 18 november som ett startdatum för en ny karriärvision.

Tack vare god hjälp från en fullmåne i ditt eget tecken den 25 november är du redo att sätta punkt för en resa i ditt liv och börja en ny. Du kommer känna dig kraftfylld och modig kring den här dagen. Och väl är väl det för…

… du bör vara noga med att inte bara hoppa på första bästa tåg som anländer. Nya planer kräver god planering och framförallt dubbelkoll av vad som förväntas av dig. Dagarna den 26-29 november kan vara präglade av en aning förvirring. Sitt lugnt i båten, be en rådgivare om hjälp om du känner att du inte klarar av att bena ut begreppen själv när det gäller partnerskap och kontrakt, och ta ingenting för givet. Bättre överdrivet försiktig än att göra något överilat, är melodin för slutet av månaden.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00