ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Kräftan

/

Hemkära Kräftan fick den 27 oktober en kul chans att kombinera lite festligheter med att prata jobbmöjligheter eller utöka sitt kontaktnät. Om du nu överhuvudtaget letade dig ut från familjehemmet. Du ser ut att trivas mycket bra med att göra så lite som möjligt just nu!

Den 23 november och en hel månad framöver ser du till att ta tag i gamla administrativa surdegar, städar skåp och lådor eller börja använda nya rutiner för att jobba på ett mer effektivt sätt. Om du känner att vissa relationer, kurser, appar eller cirklar inte längre ger dig och ditt arbete något, är det mycket möjligt att du avslutar dessa kring den 25 november. Du kommer troligen känna ett behov av att ”rena” dig från sådant som annars bara stjäl tid och energi från dig. Det är lite Feng Shui över hela arbetsplatsen, och då särskilt gällande för informationsflöden som kurser och sociala medier, kan man säga!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00