ANNONS

Astro för alla stjärntecken den 29 oktober- 11 november

/

Det är generellt stort fokus på gemensamt ägande, banklån, testamenten, skatte- och arvsfrågor nu. Den 2 november möts Venus och Mars, stjärnhimlens kärlekspar, en mycket sexig, 5-stjärnig dag! Nu tänds kärleksgnistor! Perioden avslutas med en nymåne i Skorpionens tecken den 11 november. Satsa det närmaste halvåret på nystart inom djup personlig transformation.

Väduren 21/3- 20/4

Din partner befinner sig i en god ekonomisk position och ser ut att vara extra generös mot dig just nu. Vädurarna är mer intresserade av sex än vanligt! Nu kan du ha ett större behov än vanligt av att få tala om livet och döden och, tja, ödet. En stark emotionell tid. Bejaka det. Bäst just nu: Kärleksgåvor och ett rikt inre liv.

Oxen 21/4-21/5

Nu ska du se över din ekonomi, det är en perfekt tid för att betala av lån eller se över lånevillkor samt frågor kring egendom du äger tillsammans med andra. Kring den 11 november kan det bli tal om att ingå äktenskap och/eller ett nytt affärsförhållande. Bäst just nu: De du känner gynnar och hjälper dig i ekonomiska frågor.

Tvillingarna 22/5-21/6

Städa, rensa och släng ut sådant som du inte använder. Det är superfokus på ordning och reda i Tvillingarnas horoskop. Kvitton, räkningar och bankpapper- sortera, sortera! En hälsofråga och/eller jobbrutin kommer ge dig något att fundera över kring den 11 november. Bäst just nu: Kärleksmöjligheter på jobbet/gymmet kan dyka upp.

Kräftan 22/6-23/7

Nöjen, flirt och resor, kära Kräfta! Du befinner dig i din årliga nöjestopp- njut! Om du är en kreativ person ska du verkligen satsa tid på den där idén du har om en bok, pjäs, musik eller måleri. Barn kan föra med sig viktiga lärdomar för dig. Ordna barnkalas eller kul fest! Bäst just nu: Våga spekulera i pengar/investeringar!

Lejonet 24/7-23-8

Du fokuserar på hemmet, familjen och ekonomin kring dessa två områden. Den 2 november sätter du en ny ekonomisk plan i verket. Samtidigt pågår en stark, känslomässig befrielseprocess. Du kommer ägna den mycket tid det närmaste halvåret. Det stärker dig. Vila från din karriär en aning. Bäst just nu: Satsa på graviditet nu!

Jungfrun 24/8-23/9

Mars signalerar att du kan få pengar via din partner/make/maka, men också som avkastning för gemensamt ägd fastighet, försäkringsbolag eller arv/gåva. Utlandet/utlänningar gynnar din ekonomi nu. Kärleken tycks snurrig. Bäst just nu: En perfekt tid för att sätta dig i skolbänken- du suger åt dig information som en svamp!

Vågen 24/9-23/10

Du kärlekstörstar! Nu vill du förföras med vackra ord och fina upplevelser. Allt som är praktiskt och vardagligt står dig upp i halsen. Kärleken måste ta dig till högre, spirituella höjder nu. Du tycks ha någon i kikaren och det är mycket möjligt att du får din chans kring den 2 november. Bäst just nu: Ditt kärleksliv lever upp!

Skorpionen 24/10-22/11

Du har slitit hårt under större delen av året och nu tycks ekvationen mer arbete och god ekonomisk avkastning ha nått en balans. Söker du nytt jobb eller extrainkomst ser det positivt ut, särskilt om du använder dig av internet eller dina sociala nätverk. Hemligt kärleksmöte med kollega den 2 november? Bäst just nu: Din hälsa!

Skytten 23/11-22/12

Nyckeln till din goda ekonomi? Uppnå dina karriärmål, gör det du älskar, och pengarna kommer till dig som följd. Gör dig redo för flera ekonomiska förslag att ta ställning till. Det är hög hastighet som gäller i din karriär. Men du tycks älska det!  Bäst just nu: Sök kärleken, eller njut av den, bland vänner eller i dina nätverk.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig en starkt social period. Det handlar mer om möten för skoj och nöjen än för att flirta. Kombinera ditt sociala liv med att lära dig mer om ny teknik, internet, appar, eller kanske astrologi.  Investera i ny dator/mjukvara. Bäst just nu: En glad händelse kring familj och/eller barn kan komma kring den 2 november.

Vattumannen 21/1-18/2

Du behöver VILA! Släng dig på soffan eller gör något som bara är ett nöje för dig så återhämtar du dig snart. Luften på jobbet eller i karriärsammanhang dallrar av romantik. Ju mer inflytande och status personen har, desto attraktivare. Bäst just nu: Karriären är på topp och du tycks leva ditt eget Fifty Shades of Grey drama!

Fiskarna 19/2-20/3

Längtar du till utlandet? Kanske för att förbättra din hälsa? Nymånen den 11 november kan bli startskottet för att planera en längre vistelse utomlands. Alternativt kan en inre resa vara något som nymånen lockar med dig på. Nya livsperspektiv väntar oavsett! Bäst just nu: Din hälsa mår extra bra av akupunktur, avgiftning och detox.

Glad torsdag!

Kramar

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00