ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Lejonet

/

Åh, vilken månad november är!

Lejonet älskar att svinga sin svans och traska runt på någon trevlig tillställning där drinkar och tilltugg florerar! Troligen har du varit ute på något sådant trevligt event dagarna kring den 25 oktober. Folk lär ha lyssnat till dig för du har med dig turplaneten i ditt andra hus där personliga talanger får sig ett rejält uppsving. Kallas du kanske för expert inom ditt specifika område numera?

Den 2 november kanske du får en chans att sluta ett spännande avtal som lovar att en större summa betalas till dig rätt omgående. Det hela kan komma som ett ytterligare avslut kring det som hände din karriär dagarna runt den 27 oktober– din årliga karriärtopp 2015!

Om du hoppar högt av glädje och tänker att världen nu är din, så har du rätt! Lyd bara stjärnornas råd att dubbelkolla alla juridiska aspekter i ett avtal med en jurist eller advokat. Det finns energier från drömska Neptunus som kan mörka vissa detaljer. Avgörande detaljer. Det är inte värre än att det ger ett erbjudande några extra dagar av din tid och att du offrar lite av dina nyintjänade pengar för att få läget under kontroll, Lejonet! Det är värt den ansträngningen.

Den 25 november kanske världen får veta att du och en ny affärspartner kommit överens eller så är det dags för dig att visa upp en ny hemsida eller länka till en artikel om DIG själv i den lokala tidningen. Eftersom den 25 november är en nymåne i Tvillingarnas tecken har alla former av kurser, coaching, pr, försäljning, skrivande och tekniskprylar (tänk appar ) inverkan på det du berättar att du ämnar göra under det kommande halvåret. Eller resten av ditt liv! Troligen har du då också hittat en helt ny grupp av människor som delar dina intressen och med vilka du trivs som fisken i vattnet. En utmärkt stimulerande miljö för att utvecklas karriärmässigt.

Ja, Lejonet, jag sa ju att november skulle bli en fantastisk månad!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00