ANNONS

Karriär och ekonomi november 2015- Jungfrun

/

I början av november minns du troligen fortfarande hur långt din charm tog dig i slitet av oktober. Med både Venus och Jupiter i ditt eget tecken var det som om världen bara väntade på att du skulle säga åt vilket håll du önskade snurra globen!

Den 2 november kan du få en extra dos av den där vinnarkänslan. Energiske Mars möter sin älskling Venus och deras möte skapar en känsla av perfekt balans. Allt sker i ditt eget tecken vilket ger dig hela stjärnhimlens uppmärksamhet. Det här året är redan ett stort år för dig men nu visar sig alltså en av dess gulddagar som får dig att vara helt övertygad om att det verkligen är ditt år. Om du drömmer om att uppnå något ska du använda den här dagen till att kontakta en chef, hålla en presentation eller skicka iväg en jobbansökan med motivering till varför just du ska få den utannonserade tjänsten. Under hela november månad är du mycket skicklig i att öppna munnen och säga både kloka och underhållande saker. Ju mer du minglar och babblar på, desto bättre chanser till nya karriär- och inkomstmöjligheter. Var social!

Den 25 november är det dags för dig att summera din karriär. Det är fullmåne i ditt karriärshus. Något du har ägnat tid åt det senaste halvåret kommer till avslut. Det kan röra sig om allt från att en högre chef ger dig en chans att visa vad du går för till att du tar steget ut och blir egenföretagare. Med en fullmåne som lyser upp Tvillingarnas tecken kommer alla former av undervisning och hantering av informationsflöden att vara på tapeten, oavsett vad du bestämmer dig för. Sociala medier, kurser och korta, lokala resor är precis det en Tvilling älskar. Antar du erbjudandet om en intern utbildning innan du sedan axlar rollen som ny chef för din avdelning? Eller är det kanske du som erbjuds ett nytt jobb som föreläsare eller ambassadör för ett spännande ämne med koppling till internet och teknik? En spännande tid för dig i din karriär oavsett vilket!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00