Tips på medium eller spådam/herre?

Det är ett ypperligt läge för att få lite vägledning. Solen i grävande, transformationssökande Skorpionen gör att det liksom dallrar ”behov av vägledning” i luften.

Nu tänkte jag fråga er: känner ni till något spirituellt medium/spådam som ni vill puffa för? Skriv gärna en kommentar nedan och berätta mer! Det är alltid roligt att få dela med sig av sådana här tips!

Glad torsdag!

Kramar

Helena

 1. hajj skriver:

  alert(”Haj”)

 2. Hanna skriver:

  Kan rekommendera det här mediumet. Har hjälpt mig mer än någon annan människa. Kopierat från det mail med info som fick mig att kontakta henne.

  MEDIAL RÅDGIVNING VIA E-POST
  Anna-Vera Thorsson erbjuder nu medial rådgivning via e-post. Du får alltid konkreta råd som hjälper dig att förändra din situation till det bättre. Anna-Vera kan till exempel ge dig råd när det gäller kärlek, vänskap, familj, arbete, studier, ensamhet och ekonomiska bekymmer. De flesta av oss hamnar någon gång i livet i något som kan kännas som en återvändsgränd, men det finns nästan alltid en väg ut, en väg till ett bättre liv.

  SÅ GÅR DET TILL
  Skriv ner det som tynger dig och de frågor du har i ett mail. Skicka det till annaverasvarar@gmail.com

  Betala 199 kr via Swish: 076-316 22 39

  Du får ditt personliga svar från Anna-Vera inom 24 timmar från det att betalning har gjorts

  OBS! Ingen annan än Anna-Vera kommer att läsa ditt mail. När hon har läst det och svarat dig kastas/raderas det. Ingen information om dig sparas.

  1. Swishnumret går ju till dej Hanna?

 3. Hej alla!
  Vilka spännande tips ni har skickat! Det här ämnet får jag anledning att återkomma till! Stort tack för att ni delar med er!
  Kramar och glad måndag till er alla!
  Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..