Astro för alla stjärntecken 12 november- 25 november

Energierna av nymånen den 11 november i Skorpionens tecken ger oss full fart gällande frågor om gemensam ekonomi, sex och närhet. Lägg om lån, diskutera uppdelning av tillgångar och ta hand om kroppsliga begär. När fullmånen den 25 november kommer är det dags att runda av ärenden kring pr, studier, marketing och kommunikation som varit på tapeten sedan mitten av juni.

Väduren 21/3- 20/4

Väduren rensar i skåp och lådor. Det är rening av både själ och förråd. En stark psykologisk transformationsprocess som kommer få dig att må mycket bättre. Kring fullmånen den 25 november fokuserar du på kommunikation och lärande. En kortare resa eller studiefråga kan bli aktuell. Bäst just nu: Din rening av kropp och sinne.

Oxen 21/4-21/5

Oxar som inte vet vilket karriärben de ska stå på råds att satsa på den väg som förenar ett högre gott och arbete. En arbetsplats som stöder utsatta kan locka dig väldigt mycket nu. Kring den 25 november kommer du till ett viktigt ekonomisk avslut. Ta hand om dina tänder. Bäst just nu: Din ekonomi är på stark frammarsch!

Tvillingarna 22/5-21/6

I början av perioden har du fullt upp med att ta hand om frågor på arbete och/eller se till din hälsa. När fullmånen anländer den 25 november är det dags för dig att komma till ett viktigt beslut eller ståndpunkt gällande dig själv, hur du vill framstå och vad som är viktigt för dig. Bäst just nu: Karriärmål klarnar äntligen!

Kräftan 22/6-23/7

Kräftorna har haft mycket fokus på barn, kreativitet och nöjen sedan slutet av oktober. Roliga fester och resor kan fortfarande vara aktuella. Den 25 ändras dock tonen och det blir dags att dra sig undan för att smälta allt som hänt sedan mitten av juni. En känslomässig återhämtningsfas. Bäst just nu: Goda chanser till nytt jobb!

Lejonet 24/7-23-8Lejonen pausar sin karriärfokus.

Hemmet, familjen och kärleken behöver all din uppmärksamhet. Din hälsa mår också bäst av den tågordningen. Den 25 november sker något i sociala medier/ nätverk som du tillhör. Något du arbetat med sedan mitten av juni, exploderar. Bäst just nu: Viktiga lärdomar viskar till dig från ditt förflutna.

Jungfrun 24/8-23/9

Du är mycket fokuserad på att transformera ditt lärande eller kanske studera ett ämne av utredande/djupdykande slag. Skriva en deckare eller studera psykologi är helt rätt! Jungfrun har starka vibbar för att kunna tjäna pengar på något som närmast sätt känns som ett nöje. Bäst just nu: En viktig karriärhändelse kring den 25:e.

Vågen 24/9-23/10

Pengar, tillgångar och dina talanger/ förmågor upptar din uppmärksamhet när perioden startar. Ett flertal, kortare resor tycks aktuella. Att tala, skriva och sprida information likaså. Kring den 25:e ropar utlandet på dig. Är det en rent juridisk fråga eller kanske behovet av nya vyer? Bäst just nu: Satsa på en ny garderob!

Skorpionen 24/10-22/11

Du fokuserar på en ny profil: utseende, nya hälsovanor och brytandet av förrädiska begär får all din fokus i början av perioden.  Operation 6 månaders personlig transformation inleddes just. Kring den 25 november når du en viktig insikt gällande närhet och sex. Bäst just nu: Kärlek och spiritualitet går hand i hand just nu.

Skytten 23/11-22/12

Vad är det du går och grubblar på i all hemlighet när perioden startar? Tankar kring din partner, skilsmässa/separation och/eller er gemensamma egendom? Du tycks förbereda dig för frigörelse. Den 22 har du tur kring utland/högre studier/skrivande. Bäst just nu: Ett viktigt beslut gällande en partner- i kärlek och/eller affärer.

Stenbocken 23/12-20/1Det står mingel och nätverkande på Stenbockens agenda när perioden startar. Mail, sociala nätverk och ytliga möten florerar. Den 25 november tar du ett viktigt beslut gällande din hälsa och/eller dagliga rutiner på jobbet. Frågor kring medarbetare/anställda kan bli aktuella att ta ställning till. Bäst just nu: Ditt sociala liv!

Vattumannen 21/1-18/2

Du når äntligen klarhet i ekonomiska frågor. I kärleken kanske du noterar ett skifte efter den 22: vänskap i ett förhållande är viktigare än någonsin. Ett viktigt avslut gällande kärlek/kreativa projekt eller barn väntar kring den 25. Bäst just nu: Du befinner dig i en starkt positiv karriärperiod fram t o m den 22 november.

Fiskarna 19/2-20/3

Du börjar perioden med att fundera igenom livet. Kanske får du som konsekvens fart med att skriva juridiska dokument av något slag. Alternativt kanske du blickar mot utlandet. Vid fullmånen den 25 november talar du ut med din familj om ägande, minnen från förr/hemrelaterade frågor. Bäst just nu: Du firar/gläds åt något den 24-26.

Glad torsdag!

Kramar

Helena