Fredagen den 13:e- Förhandla och medla idag!

Nej, idag är det ingen otursdag, tvärtom faktiskt!

Idag är det en utmärkt dag för att förhandla, nå en gyllene medelväg och få goda möjligheter till att uppnå det man vill i förhandlingar. Skriv ett utkast till ett kontrakt idag! Venus och Saturnus vill bringa ordning gällande långsiktigt planer och juridik. Kontraktsplaneten Merkurius och advokatens och turens planet, Jupiter, håller med!

Om du går i tankar kring att inleda ett samarbete med någon är detta den perfekta dagen för att framföra dina önskemål och, allra troligast, få positivt gensvar!

Glad, lycklig, fredag den 13.e!

Kramar

Helena

 1. Vad roligt M och AW om dagen gav goda nyheter!
  Jag har också gjort något spännande idag och som avslutnng fick jag en rolig inbjudan. Kan ju inte bli bättre!
  Kramar och glad helg till er båda,
  Helena

 2. M skriver:

  Investerar gärna pengar och har i år varit inne i en högriskare. Det har sett nattsvart ut för investeringen under hela året och jag har funderat mycket över varför jag gått in med mer pengar än jag har. I grund och botten tror jag starkt på investeringen trots negativitet från andra. Idag kom det jätteglada nyheter som får många att fira. Vägen till stadig mark är låååång men det här steget var en bra bit på väg och jag kan slappna av lite med lignet av att mina pengar tas omhand.
  I helgen ska jag bara mysa, laga god mat och andas ut. Behöver det:) kram

 3. AW skriver:

  Hej Helena, morgonen började med p-bot och ångest dit jag precis flyttat, på en timme fixade jag parkeringsplats med hjälp av hyresvärd och vice värd. Lycka! Så ja, detta är en lyckodag. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..