Horoskop vecka 47, 2015

Gemensam ekonomi, bank- och skattefrågor, spådomar samt fertilitet och sex!

Förra veckan kan ha fört med sig massor av spännande.. Aspekterna för att skriva avtal, nå överenskommelser och hitta nya vägar gällande ekonomi briljerade! Någon som känner igen sig?

Solen befinner sig i Skorpionens tecken under hela vecka 47. I fler än en tidningar har jag läst artiklar om spådamer, medium och återuppfinnandet av sig själv. Typiska ämnen för mystikälskande Skorpionen. Hur många av er har kanske tänkt lite extra på möjligheten att lagen om attraktion kanske faktiskt fungerar? Eller hur många har fått en stor lust att renovera och bygga upp nytt där hemma, eller lägga om huslån och krediter? Och vilka bestämde sig för att satsa på graviditet? Det har varit intensivt!

Vi suktar efter renhet och en djup förståelse för det stora hela när Skorpionen är med i leken. Energin kommer snart att skifta till en glad, utåtriktad sådan men denna vecka, fortsätt med det ni anser måste klaras av inåt. Ett nytt sätt att leva livet, en ny ekonomisk plan eller nya tag gällande hur man relaterar till en partner. Med nymånen i Skorpionens tecken den 11/11 stod detta högst på agendan. En nymånen arbetar med oss i flera månader så vad vi än valde att starta kring den 11 november och de efterföljande 10 dagarna (nymånens energier är fortfarande möjliga att använda om ni läser detta på söndagen den 15 november eller tidigt i vecka 47) lovar att bära frukt inom det kommande halvåret.

Med så mycket som nu ska följas upp känns det ganska skönt att det blir lite stilla i planeternas möteskalender.

Godmorgon du goda, vackra och inspirerande!

Efter många månader av viloläge är det dags för Neptunus att sakta vakna till liv igen. Hon gör det på onsdagen den 18 november. Neptunus styr andlighet, inspiration, kreativitet och fantasier. Hon styr över Fiskarnas tecken och det är också just där hon befinner sig nu. Framåt, framåt för dessa ämnen igen alltså! Dags att sätta sig ned med ett andligt projekt? Arbeta för andras välmående eller skriva en fantasysaga? Med Neptunus på vaket humör har vi vår bästa musa bredvid oss!

Sedan Neptunus gick ner i lågenergiläge den 12 juni i år är det mycket möjligt att vi har arbetat och sett över något projekt som har att göra med Neptunus ämnen. Vi pausade något för att det behövde mer tid. När Neptunus nu vaknar till liv vet vi hur vi vill ha det och kan gå vidare framåt. Väldigt skönt!

Dags för optimisten Skytten att sätta stämningen

På fredagen den 20 november flyttar kommunikative Merkurius in i Skyttens tecken. Bered er på väldigt mycket nyheter, debatt och samtal kring allt som Skytten älskar: lag, moral, högre visioner, internationella frågor, skrivande och entreprenörskap. Skrivande och sändningar på tv, radio och podcast hamnar i fokus. Solen kommer mycket snart att följa efter Merkurius in i detta optimistens tecken. Tillsammans kommer de att möta Saturnus och kombinationen blir fokus, vett och affärer, skulle man kunna säga. Ett avtal gällande en internationell fråga kan bli aktuell för olika länder att ta ställning till. En juridisk förhandling eller kontraktskrivande som lovar gott inför lång tid framföver kanske är något som en del av oss tänker på lite mer än vanligt kring den 23 november.

Men nu befinner vi oss fortfarande i vecka 47 och där finns ytterligare ett möte som är värt att notera:

Kärlek-och-pengar-knas!

På fredagen den 20 november krockar kärleksplaneten Venus med transformative Pluto. Frågor kring kärlek och pengar kan hamna lite på sniskan. Ligg lågt gällande dessa frågor om det verkar som om du inte kommer framåt. Vecka 48 lovar  en fin aspekt för att både bygga säkerhet och bli väldigt effektiv- något att trösta oss med om fredagen den 20 november känns seg gällande pengar.

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena, jag och min man har ansökt om lån och om att byta bank. (Jag är skytten, min man är vattumannen) jag är lite spänd för att vänta på svar. Men jag vet inte hur det går till, tacksam om jag skulle få svar från dig. Tusen tack och kramar Skytten oc Vattumannen

  1. Hej Julia!
   Jag gör inte personliga tolkningar men en nymåne i Skorpionen tyder på att det kommer röra på sig i bakgrunden för Skytten. Behind the scenes, är vad Skorpionen skvallrar om…
   Med Solen i Stenbocken från juldagarna och en månad framåt kan mycket ske i Skyttens ekonomi. :-)
   Lycka till!
   Kram
   Helena

 2. Jessica skriver:

  Vag roligt att läsa, jag känner igen mig en hel del. Vi har de senaste två veckorna börjat en process att byta bank och lägga om våra huslån. Vi har fått mycket bättre villkor i och med detta. Vi har också passat på att styra upp sparande till oss och barnen och allmänt styrt upp vår ekonomi. Som det inte var något fel på innan iofs, men det kan alltid bli bättre.
  Dessutom har jag kommit igång med 30 minuters yoga varje dag, och känner mycket glädje inför detta.
  Kanske skulle jag försöka satsa lite mer på Attraktionslagen igen, då denna verkligen legat i träda ett tag. Inte kommit långt där senaste tiden.
  Du skriver så fantastiskt bra. Alltid tänkvärt och träffande, tack!

  1. Tack Jessica för dina fina ord! Det är väldigt roligt om du tycker att mina horoskop ger dig lite inspiration och kraft!
   Lycka till med LOA nu! :-)
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..