Alla dessa aspekter!

Den här veckan har jag deadline för årshoroskopet 2016 till Amelia och knattrar på som en tok här hemma!

Kort men trist inlägg men idag ser jag ingen annan utväg… Puh! Jag har i alla fall också lyckats ta mig en vända igenom manus för Fortunata del 2 och bevistat Madonnas helt fantastiska konsert i helgen. Vilken powerkick! Så härligt med ett så eldigt, kreativt underhållningslejon som Madonna! Var det någon annan av er som också var där bland de 40 000 (!) åskådarna?

Glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

  1. Tack Jeantte, där är det igen det vi hörde i lördags!
    Ja det var verkligen en fantastisk show Julia, så synd att du inte kunde gå.
    Kramar
    Helena

  2. Julia skriver:

    Sett på youtube och det verkar varit magiskt och mycket känslor ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..