ANNONS

2-veckors horoskop för nr 02/2016?

/

En läsare hörde av sig och skrev att förra årets Amelia, som innehöll det stora årshoroskopet, inte hade med det ordinare 2-veckorshoroskopet i samma tidning, och undrade därför om jag ändå tänker publicera det här på bloggen?

Jag kontrollerade detta med redaktionen och fick veta att planen är just densamma som förra året, d v s att endast trycka årshoroskopet i nr 02/2016. Visst ska jag ändå försöka hinna med att tolka stjärnorna för perioden för nr 02;  7/1- 20/1 och lägga här på bloggen så att ni inte missar detta!

Slut på astromeddelande!

Glad onsdag och kramar till er,

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00