Missa inte Brain-A-Thon imorgon!

Jag håller på att snöa in mig rejält på förmågan att omprogrammera sin hjärna. Att helt enkelt ställa in den på att lyckas, även om man inte nått sina mål tidigare. Jag lyssnade till Brain-a Thon, neurogym´s senaste webinar, för någon vecka sedan och nu är det dags att klicka hem lite böcker gällande hjärnan och vår förmåga att skapa en verklighet av våra tankar. Att t o m kunna slipa bort vår egen uppfattning om vad vi kan klara och inte. Ett måste för det kommande året!

Om ni också vill lyssna på detta seminarium så har ni en chans imorgon, den 21 november. Det är gratis! HÄR hittar ni all information.

Jag gissar på att Innercise kommer bli 2016 års nya gymtrend!

Trevlig fredag!

Kramar

Helena

 1. Visst är det suveränt vilken kraft det ligger i våra tankar och vår hjärna. Jag har i många år jobbat med att omprogrammera min hjärna och det är helt fantastiskt vilken skillnad det blir i livet. Jag säger bara Wow!

  You Rock!!!
  http://klokegard.se/blogg

 2. Johanna skriver:

  Tack för alla bra tips du delar med dig och tack för att du gör inlägg varje dag. Det uppskattas :)
  Hoppas jag kan lyssna på detta om hjärnan. Vi har mycket kvar att lära om oss själva. Så spännande! Snart är vi alla till fullo skapare av våra liv tänker jag. Hejdå gamla förlegade synsätt.
  Kram och trevlig helg!

  1. Hej Johanna!
   Ja det är verkligen ett intressant ämne och jag tror att han kör dessa webinarier varje lördag under en viss tid, så följ länken i veckan som kommer också så kanske han skriver att det sker även nästa helg.
   Kram
   Helena

 3. Ligger i tiden? Jag tänker på detta mer nu än någonsin och är lika ivrig att lära mig som rädd för att misslyckas.. ingen vidare bra utgångspunkt kanske men det positiva överväger. Jag vill verkligen!! Men för mig är nog oförmågan att bryta mina egna tankemönster, åtminstone hittills (!) det där stoppet, som du skrivit om tidigare. När det känns som om att allt jag lyckats med helt plötsligt bara försvinner pga. de där tankarna som kommer och för in mig i de gamla hjulspåren igen. Jag hamnar visserligen inte på ruta 1 längre utan har kommit längre än så men det tar på krafterna att så ofta behöva ”börja om”.
  Missar tyvärr eventet imorgon men fortsätter att söka kunskap :)
  Tack för att du tipsar och delar med dig! ♥

  1. Hej Ann-Mari!
   Jag menade med Solen i Skorpionen, att vi är fokuserade på detta område. Men visst är det så att det generellt är ett superhett ämne! Det du beskriver är vanligt och en utmaning. Men du har också kommit långt, du tycks ju inte hamna på ruta ett igen som du skriver. Framåt, framåt och uppåt, uppåt! Det du önskar kommer du att lyckas med!
   Mig tog det tre år av bloggande och tio år av skrivande innan det verkligen hände något. Men skam den som ger sig, eller hur?
   Kramar
   Helena

   1. Ja, visst är det så! För jag får så mycket bekräftelse på att jag är på rätt väg och dina texter är en i raden, det kommer alltid upp något som passar så väl in. Jag vill, jag kan, jag vågar :) Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..