ANNONS

Skyttens energier!

/

Det är måndag och livsgivande Solen har trätt in i glade, optimistiske Skyttens tecken. Låt oss nu hoppas att vi alla kan få ro att vända näsorna mot våra höga mål i livet, känna förändringens vindar gällande nya livsvisioner och anta Skyttens evigt optimistiske inställning till livet.

Veckan är kantad av nyheter som fullmånen kommer leverera tillsammans med andra konstellationer som med rätta kan kallas för utmanande. En kvadratur mellan Uranus och Pluto, som redan påverkat oss i flera år, kommer nu sakta att återaktiveras. Kodoret är ”Revolution”. Exakt hur kommer bli klart from nu och särskilt dagarna mellan den 5-12 december.

Men ändå, denna måndag och vecka, låt oss tänka glatt, positivt och med tillit i bröstet!

Glad måndag!

Kramar

Helena

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00