Veckans bästa dag?

Mars och Saturnus i en vacker sextil, Merkurius och Saturnus i konjunktion. Idag stärker vi vår grund inför framtiden. Vad vi satsar på idag kan ge oss trygghet och stabilitet lång tid framöver. En bra dag för möten, kontraktsöverenskommerlser eller att agera för något man önskar.

Vad satsar ni på idag?

Glad tisdag!

Kramar

Helena

 1. Tina skriver:

  Ååå! Jag har stött och blött hela hösten, funderat i kvadrat och varvat att vara osäker med att veta vilken väg jag ska gå. Har bokat ett riktigt spännande alternativ till i dag som jag känner kan vara ”det”, grejen, framtiden. Och så läser jag ditt inlägg och känner bara ett stort ”JA”!!! Tack alla krafter!

 2. Ev a skriver:

  Tack för det! Agera för vad jag önskar mig, riktigt hur vet jag inte än, troligen blir det meditation ikväll när jag kommer från jobbet, Fortsätta jobba på att agera för vad jag önskar mig, genom att försöka finna vad hjärtat egentligen vill, och ska även idag köpa mig en kristall/sten som kanske kan hjälpa till med energier som behövs.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

 3. Hej Helena, toppen. Med saturnus på min asc med mars aspekten kan jag kosta på mig att säga vad jag tycker på jobbet. Det behövs. :=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..