ANNONS

Jag har skrivit kontrakt med HarperCollins Nordic!

/

Ni som följer mig på Facebook har redan fått veta den stora nyheten: att jag använde veckans bästa dag och dessutom min egen födelsedag, tisdagen den 24 november, till att skriva kontrakt med bokförlaget HarperCollins Nordic för min kommande astrologibok!

Det blev dubbelt firande efteråt. Maken lagade god middag och jag åt tårta tills jag ragglade i säng. Fånigt lycklig.

Jag är väldigt glad för samarbetet med HarperCollins Nordic innebär att min bok inte bara kommer att ges ut i Sverige och på svenska, utan även i Norge, Finland och Danmark. Det känns väldigt stort och roligt att få skriva för en så potentiellt stor publik.

Jag känner mig oerhört tacksam för den här chansen och för alla som trott på mig och mitt skrivande: Amelia, EA Förlag (vårt samarbete fortsätter med Fortunatas Profetia som planerat), bloggläsare, vänner och familj. TACK!

Kramar

Helena

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00