ANNONS

Astro för alla stjärntecken 26 november- 9 december

/

Solen befinner sig i optimistiske Skyttens tecken.  Långa resor, högre utbildningar, moraliska och juridiska frågor samt internationella företagsidéer hänger i luften. Skytten älskar att sätta höga livsmål. I periodens början kommer dock alla tankar som inte är realistiskt genomförbara få sig en skopa stort motstånd. Den 5-12 december kan det dundra av drama i nyheterna.

Väduren 21/3- 20/4

Sex och djup spiritualitet verkar vara Vädurens nya livsstil! Tankar kring livet, döden och andevärlden intresserar dig mer än vanligt. Du kan nå en fantastisk insikt som får dig att växa och transformeras som människa. Bäst just nu: Din karriär har börjat ta rejäl fart och du kan lätt få banklån beviljat efter den 5 december.

Oxen 21/4-21/5

Det är dags att rensa där hemma- städa ut energier så att du kan släppa in nya, bättre! Din kärlekspartner ser ut att ha en mycket god period ekonomiskt. Du kommer få smaka på kakan som tack för ditt stöd under svårare tider. Bäst just nu: Du är mycket tydlig med att visa din omtanke för de du tycker om. Du sätter andra först.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu klarnar dina mål i arbetslivet! Efter 5 månader av funderingar är du nu redo att trycka ned gasen i botten för karriären. Ditt kärleksliv piggar också upp sig rejält. Det väntar fler datingmöjligheter för singlar samt roliga bjudningar för de i fasta relationer. Bäst just nu: Din förmåga att stödja en vän den 5- 12 december.

Kräftan 22/6-23/7

Hemmet och familjen, dina favoritområden, får all din fokus just nu. Kanske arbetar du mer hemifrån eller måste säga nej till jobb för att sätta familjelivet först. Kärleken blomstrar kring arbetsplatsen, särskilt den 1 och 7 december.  Ta extra hand om barn och föräldrar den 5-12 december.  Bäst just nu: Nu ska du söka jobb!

Lejonet 24/7-23-8

Du kommer känna dig starkare rent kroppsligt. Detta efter en trött och sliten period. Nu blir Lejonet festprisse, fertil och superkreativ! Undvik dock att resa den 5-12 december. Viss ekonomisk stress kan bli kännbar i början på december, det är bara tillfälligt tack och lov. Bäst just nu: Ett fint arbetserbjudande 29-30 november.

Jungfrun 24/8-23/9

Nu är det troligt att du lägger mer tid på ditt privatliv och din familj. Emotionell balans är viktigt för dig nu. Vad  du än grubblat på, gällande det förflutna, får en utmärkt chans att komma till ro. Se denna period som en chans till att rena och hela smärta och dåliga minnen. Bäst just nu: Chansen att släppa det förgångna.

Vågen 24/9-23/10

Du är väldigt attraktiv och populär under denna period! Det bästa är att du inte behöver göra så mycket, kärleksmöjligheter eller en partners uppmärksamhet kommer till dig helt spontant. Njut av uppvaktningen och passionen som flödar! Bäst just nu: Köp kläder och accessoarer- nu väljer du sådant som gör dig ännu snyggare!

Skorpionen 24/10-22/11

Tankar på att arbeta ideellt eller för ett högre gott, kan leda dig in på en spännande ny karriärväg. Hälsomässigt mår du troligen toppen. Du känner dig som om du verkligen är den som styr ditt eget skepp. Kärleksmässigt mår du bra med någon som du kan tala om livets djupare ämnen med. Bäst just nu: Kärlek och andlighet=sant!

Skytten 23/11-22/12

Karriären börjar lugna ner sig en aning och du blir mer och mer sugen på att bara vara hemma med familjen. Planera för karriärmål inför nästa år, men gör det i lugn och ro. Se till att din magkänsla ger dig tummen upp dock! Passa på att resa utomlands om du kan eller satsa på nya kläder. Bäst just nu: Operation din egentid är här!

Stenbocken 23/12-20/1

Om du känner att du arbetar för mycket (du ser ut att BARA arbeta!) kan ett besök hos en alternativ terapeut ge dig utmärkt hjälp att samla dina energier Oväntade utgifter gällande ditt hem eller din familj kan dyka upp den 5-12 december En kortvarig skrämselhicka dock. Bäst just nu: Du befinner dig i din årliga karriärtopp!

Vattumannen 21/1-18/2

Du seglar fram med dina karriärmål klara för dig. Möjligen väntar någon form av erkännande från högre chefer eller annat uppmärksammande för arbete väl utfört. Du minglar också mycket i samband med arbetet- ta med din partner! Singlar: Nätdejta nu! Bäst just nu: Kärleksmöjlighet med en äldre, vis person den 29-30 november.

Fiskarna 19/2-20/3

Din hälsa skulle må bra av detox! Du arbetar som sjutton så var också noga med att lägga in viloperioder för att inte bränna ut dig. Kanske måste du släppa vissa av dina förpliktelser för att orka. Om du inte redan sett kärleksmöjligheter på jobbet, håll då utkik nu! Bäst just nu: Chansen att ordna upp din ekonomi den 5-12 december.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00