ANNONS

Nu är det snart dags för….

/

Det är korta deadlines inför julhelgen. Vi vill alla vara så lediga som möjligt under juletider och därför är det redan nu dags att skriva 2-veckorshoroskop för januari. På min övriga lista, när nu kommunikative Tvillingarna också sätter tonen denna vecka, står idag:

-Börja närma mig avslut med manus till Fortunata del 2.

-Trycka ut horoskop för varje teckens nymåne i Skytten den 11 december.

-Börja lägga ut årshoroskopet 2016 (JA, det är dags! Tidningens version är inlämnad till redaktionen och har fått stämpeln ”godkänd”. I tidningens version får jag ca 1000 tecken per stjärntecken. Mycket kort i jämförelse med mitt bloggårshoroskop som i dagsläget landar på totalt 16 A4 sidor och som ger mig mer utrymme att förklara stjärnläget inför året som kommer.)

Längre än så kommer jag nog inte idag. Men med det är jag mer än nöjd och jag hoppas att ni ska tycka om resultatet!

Jag önskar er alla en glad härlig fredag och en fin helg!

Kramar,

Helena

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00