Superkraftsläge!

När varma Solen möter iskalle Saturnus imorgon den 29 november, kan vi kännas oss en aning, tja, punkterade. Vårt självförtroende är kanske inte på topp och våra idéer kan för en stund kännas lönlösa. Någon kan pika eller ge oss kommenterar som sänker oss. Om så sker denna helg eller i början av vecka 49, minns då att bara djupandas och försök att tänka på att de här energierna kommer att försvinna. De är övergående. Glädje, optimism och höga livsenergier kommer att återvända.

Idag är en ypperlig dag och helg för att praktisera vanan ” 10 tacksamma”. Skriv ned sådant du har och är glad och tacksam för. På så sätt fokuserar du en stund på något som är starkt positivt och vänder energierna till något glatt. Jag försöker göra detta varje dag och det är en utmärkt start på dagen.

Att så fort man vaknar på morgonen säga ”TACK för denna helt fantastiska dag och allt roligt som händer mig” gör att man direkt hamnar i ett superkraftsläge. Det brukar verkligen hända mig helt fantastiska saker under dagen när jag först rabblat denna meningen som ett mantra på morgonen. Prova!

Jag önskar er en glad och positiv lördag och helg!

Kramar,

Helena

  1. Helene skriver:

    Tack för dina tips och inspirationer att få oss att må bra❤️ Det är jag så tacksam för

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..