ANNONS

Årshoroskop 2016: SKYTTEN

/

Övergripande tendenser

Sedan julen 2014 har Skytten besök av strikte Saturnus i sitt eget tecken. Saturnus är visserligen Skyttens ekonomiska planet, vilket antyder att ekonomiska möjligheter kommer att dras till dig som flugor till en sockerbit. Det visar också att Skyttens annars så galet optimistiska humör kan dämpas en aning. Inte så att det blir någon surbulle av dig, men det är som om du har så mycket viktigt att fokusera på, så mycket ansvar på dina axlar, att du måste vara skärpt hela tiden. Kanske känner sig Skytten en aning äldre än vanligt. Som Bilbo som när han blir av med sin ring, plötsligt känner hur åren har gått och att tiden hinner ikapp. Detta är inget som kommer vara för alltid, tack och lov.

Skyttens styrare, Jupiter, befinner sig i ditt tionde hus, alias karriärhuset. Det är faktiskt ypperligt att du då har med dig Saturnus ansvarkänsla. Under årets första åtta månader har du en chans att uppnå en karriärpunkt i ditt liv som är makalös. Det kan verkligen vara så att du når din egen livstids största framgång inom arbete och karriär nu! Njut av den här tiden och sprid dina kunskaper och ideal- världen kommer att lyssna till dig!

Kärlek

Skytten är väldigt fokuserad på egna projekt och mål under 2016. Arbete tycks komma före kärlek. Efter den 10 september blir det lite lättsammare och roliga event på schemat. Antalet bjudningar och nätverksmingel som du blir bjuden till kommer att skjuta i höjden. Skytten brukar generellt sprida en väldigt varm, optimistisk känsla kring sig. Med hårt arbetande Saturnus i ditt eget tecken kan det dock hända att Skytten blir så påverkad att han endast ser ”karriärmål” och ”ordningsschema” framför sig. Påminn dig själv om att ta dig tid för kärlek och njutning också. Du ÄR en varm person, trots dina karriärframgångar och hektiska jobbagenda.

2016 kan föra med sig att Skytten tar sig flera olika funderare kring sitt kärleksliv också. Det är som om du behöver dubbelkolla att du verkligen befinner dig på rätt väg och med rätt person. Många gånger handlar det om att hitta nya vägar framåt med din partner. Singlar kanske känner på en möjlighet att återgå till ett tidigare förhållande och de i fasta förhållanden tänker igenom kärlekslivet och nya vägar framåt, tillsammans. Perioden slutet av maj- slutet av juni är en mycket positiv period för Skyttens kärleksliv.

Arbete och pengar

Bli inte förvånad om du blir kontaktad gällande möjligheter till nytt arbete, nya projekt eller andra sätt att tjäna pengar. Ryktet om dig och det du kan sprider sig överallt, t o m till utlandet, och möjligheterna att tjäna pengar på det du gör eller äger, kommer vara flera under 2016. Skytten kan ibland få smaka på så mycket framgång att det kan få honom att överväga att lämna allt, för att bara få ha det lite lugnt omkring sig. Se det som att du har nio månader av arbete framför dig, sedan kan du tona ner arbetsschemat en aning och börja kika mot återhämtning och mindre karriärfokus. Du får bara en sådan hör karriärchans vart tolfte år så minns att använda den, även om det känns som om du hellre bara reste omkring som nomad under solen i någon öken långt borta.

Din ekonomi mår bra av att du låter din intuition styra dig mot olika projekt, och bort från andra. Försök att lyssna. Anledningen är att transformative Pluto befinner sig i ditt inkomsthus. Han kommer viska goda råd till dig. Andliga vägledare, tankar under meditation och kanske t o m medium och astrologer kan bidra med viktiga ekonomiska råd. Ta in det de säger och begrunda råden noga.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00