Årshoroskop 2016: VÄDUREN

Övergripande tendenser

Det har varit mycket upp-och-ner och stora förändringar för Vädurarna de senaste fem åren. Uranus, expert på oväntade händelser och dramatiska förändringar, befinner sig i Vädurens tecken. Han avser att stanna där ytterligare en tid. Det betyder att Vädurens förändringar inte är över. Den goda nyheten är att du nu står stadigt även om det blåser storm kring dig. Att slå dig fri, rent psykiskt och att klippa av band med sådant som höll dig fast, kanske ända sedan barnsben, är något som du fått gå överkurs i. Jag tror inte att någon i din närhet längre förvånas över dina beslut. De har blivit så vana vid att du kan rycka upp en hel grund för att lägga en ny någon annanstans istället.

Jupiter befinner sig vid årsskiftet 2015/2016 i ditt sjätte hus. Arbete, dagliga rutiner och din hälsa är i fokus under årets första nio månader. Bli inte förvånad över om din hälsa är något som du lägger stor vikt och tid vid. Du behöver det. Plutos placering i ditt tionde hus för långsiktiga planer indikerar att Väduren kanske behöver kirurgiskt hjälp om hälsan vacklat.

År 2016 års bästa nyhet är när lyckoplaneten Jupiter flyttar in i ditt kärlekshus i början på september. Ett klassiskt år för att vandra nedför altargången eller finna en stor kärlek. Likaså lovar de sista fyra månaderna av året att vara fyllda med roliga, sociala evenemang.

Det är mycket möjligt att Väduren bestämmer sig för att studera, kanske för att det är dags att byta arbete efter många år i samma bransch. I sådana fall lovar Saturnus att hjälpa dig att få nya perspektiv men du måste vara beredd på att jobba hårt, väldigt hårt, för studierna du väljer ser ut att kräva mycket tid och disciplin av dig. Men sedan när ryggar Väduren för en utmaning?

Kärlek

Du har troligen bytt partner fler än en gång de senaste fem åren. Ditt behov av total personlig frihet har nog knuffat ut en och annan ur boet och äktenskap kan ha kraschat som en följd. Uranus i ditt tecken gör det inte direkt lätt för din kärlek att förutse ditt nästa drag. Tack och lov kommer Jupiter bistå dig i ditt kärleksliv. Vissa astrologer kallar Jupiter i det sjunde huset, alias kärlekshuset, för ett av de lyckligaste man kan få uppleva. Seriösa relationer och äktenskap är starkt gynnade under året som följer efter den 10 september. Väduren kommer troligen att lugna ned sig och sluta experimentera med att bryta upp och inleda nytt. Jupiter älskar utlandet, utlänningar och de som praktisera någon form av tro eller besitter stor kunskap. Väduren kan mycket väl falla för en lärare eller utlänning under hösten 2016. Eller så möter du kärleken i utlandet. Det kommer vara en avgörande faktor för Väduren att du verkligen känner att ni är enade när det gäller synen på livet. Att din partner kan lära dig något kommer vara oerhört attraktivt för dig.

Arbete och pengar

Självständige Väduren litar först och främst till sig själv. Det kan vara bra i vissa lägen men när det gäller din ekonomi under 2016 gör du klokt i att slipa din förmåga att mingla och skapa sociala kontakter. De du känner kan öppna ekonomiska dörrar för dig och om du bestämmer dig för att ”ensam är stark” missar du kanske ekonomiska guldchanser.

Jupiter har hjälpt Väduren i arbetet sedan augusti 2015. Många av er kan ha fått precis det där jobbet eller chansen som ni drömt om i flera år. Löneförhöjningar var likaså på kartan.Från och med den 10 september kommer det finnas utmärkta möjligheter för egenföretagande Vädurar att hitta en affärspartner att arbeta gemensamt med.

Att slå samman ett företag med ett annat är likaså aktuellt och kan ge god förtjänst. Året sista tre månader ser mycket positiva ut för karriären. Ju mer du är beredd att resa i tjänsten alternativt att arbeta med utländska produkter eller företag, ju större potential till framgång har du.