ANNONS

I bästsäljande tider- Type & Tells fantastiska erbjudande!

/

Solen befinner sig i bästsäljarens tecken, Skytten. Även Tvillingarna är förknippade med skrivande och författande. Tvillingarna styr över det lokala, tredje huset och Skytten över det nionde, världsliga huset. Med Solen i det stortänkande och starkt optimistiska tecknet, Skytten, är det en ypperlig tid att göra något åt sin dröm att publicera sin egen bok.

Efter att i många år ha drömt om att skriva och få mina manus antagna av förlag, beslutade jag för några år sedan att ta saken i egna händer och självpublicera på Amazon. Det gav mig enormt mycket i gengäld: andra författare var intresserade av tekniken och hur jag gjort, tidningsskribenter tyckte det var en rolig nyhet och ville skriva om saken och jag själv hade hur kul som helst! Känslan att kunna publicera och själv bestämma gav mig en frihetskänsla som var underbar. Processen att sätta boken, skapa omslag och anlita redigeringstjänster var oerhört spännande.

Sedan jag startade på egen hand har det hänt mycket gällande självpubliceringstjänster och jag har hållit ögonen på allt som har doftat spännande här hemma i Sverige. Bonniers Type & Tell är något intressant på spåren och jag tror att det kommer vara självpubliceringstjänsten att räkna med i Sverige. Men detta är självklart en fråga som handlar om tycke och smak också.

Type & Tell har just nu ett fantastiskt erbjudande som gäller för hela december: halva priset för att publicera sin bok. Om jag hade suttit med ett manus som jag tror på och bara väntat, väntat och väntat, hade jag gjort slag i saken direkt. Ut med verket! Läsarna bryr sig inte om vem som är utgivare, det bryr sig om att det finns en bok att läsa. Ni kan läsa mer om Type & Tell och hur man skapar ett konto HÄR.

Våga ta det här steget, man vet inte var det kan sluta. För min del blev det på Amelia, med två bokförlag i ryggen och en egen horoskopsida. Börja med passionen och resten följer med precis som det är menat!

Glad söndag till er alla!

Kramar

Helena

PS Och nej, jag är inte sponsrad av Type & Tell- detta är bara ett av de ämnen som ligger mig allra varmast om hjärtat.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00